Kedves Rédei János!
Most valamelyikünk nagyon hülye, de szerintem nem én. Amióta kézilabdát nézek, mindig úgy volt, hogy a csoportok első 2 helyezettjei játszották keresztbe az elődöntőt, a 3-4.-ek pedig az 5-8. helyért játszottak. Szerintem ez most is így van, de ha mégsem akkor elnézést kérek.
Kedves Rédei János ! Nem temetem a magyar csapatot ő temeti saját magát ! Abban azért eggyetérthetünk , hogy sokkal többet lehetett várni tőllük mint amit mutatnak ! A védekezésben hihetetlen hibákat követünk el ( amúgy magyar vagyok és természetesen a magyaroknak szurkolok leginkább csak 2. sorban a norvégoknak mert nagyon szimpatikusak számomra ha kikapnak ami ritka akor is szinte mosolyogva teszik azt ) elkeseredve látom , hogy a csapat nem nyújtja azt amit vártam tőllük hiszen én is az első helyre vártam őket mostmeg annak is örülnék ha partyba lennénk a negyeddöntő meccsén mert addig csak el jutunk valahogy !)a támadásokban is pontatlanok a passzok és a lövések is szélsőink pedig hihetetlen milyen kevés golt szereznek csakúgy mint az átlövőink :( ! Görbicz is csak 1-1 szép golt szerez nagyon figyelnek rá inkább csak 7-esből eredményes de ő minden szempontbol a legjobb játékos a világon ! :):):) Hajrá Magyarok és hajrá Norvégia ! :)
Kedves ManUtd8!
Ki kell, hogy javítsalak, mert mindkét középdöntő-csoportból négy-négy csapat jut tovább, és a negyeddöntőben az I-es csoport 1.-je játszik a II-es csoport 4.-jével, a 2. a 3,-kal, a 3. a 2.-kal, és a 4. az 1.-vel.
Kedves Norway!
Miért temeted a magyar válogatottat? Attól, hogy te nem igazán szurkolsz nekik - mert a szavaidból ezt szűröm le! - még nem kell okvetlenül "fikázni" őket! Ha meg azt mondod, hogy "nem kis csapatok" vannak a másikban, akkor meg igazából nem mindegy, hogy melyikkel játszunk? És hogy a lengyelek majdnem megverték a románokat? Öt gól az mégiscsak öt gól. (Vagy lehet, hogy nekem vannak téves fogalmaim? Egyébként valóban sokat köszönhetünk Pálingernek, de azért nem csak belőle áll a csapat, és másik is tettek dolgokat a pályán (pl. Kirsner, Tóth, Borbás). (Külöben is: egy csapatsportágban a csapat nyer, vagy a csapat veszít - esetleg döntetlenezik.)És egy csapat nagysága pontosan akkor ismerszik meg igazán, ha nehéz helyzeten talpra tud állni, és meg tudja mutatni a világnak, hogy igenis számolni kell vele! Ha a lányok szereznek legalább 5 pontot a négy középdöntős mccsükön, akkor nem lesz itt semmi gond, hisezn még a riválisok is játszanak egymással, és vesznek el egymástól pontokat!
Hajrá magyarok!
Valóban minimum 2.-nak kell lenni mivel csak 2 csapat jut tovább. Persze 5-8. helyért is játszanak de az már senkit nem érdekel.
Bocs, de az F csoport pontszámait kicsit át kellene nézni :)
Mi az , hogy nincs probléma ? Lényegében a tegnapi meccs már középdöntős mérkőzés volt ami azt jelenti hogy 1db pontja van magyarországnak az első forduló után és az 5 ellenfélből pont , hogy a spanyolok voltak a leggyengébbek ! A Lengyelek majdnem megverték a Románokat , a Németek játéka nem fegszik a magyaroknak mint ahogy a koreaiaké sem plussz a mutatott játék sem meggyőző! Ha nincs Pálingernek a bravúrjai 7-es védésekkel kikaptunk volna mint a pinty! Ja és a másik 6-osba nem kis csapatok vannak ezért a csoportban minimum2. -nak kell lenni ha verhető csapattal akarunk játszani ! Ya a NORVÉGOK simán nyerték az összes meccsüket papírformának megfelelően és magabiztos teljesítménnyel a meccseken végig játszva és vigyorogva nem mint a többiek görcsölve mint a magyarok franciák oroszok !
teljesen egyetértek veled lecce,szerintem Bodi is és Lovász is jobb formába van mint BB.. persze nem vitatom BB tudását és tapasztalatát,nagyon jó játékos,de most nincs igazi formába
Nem rosszabb Lovász kondíciója, sőt. A Dunaferrben, csak azért nem játszik végig minden meccset, hogy Berta ne csak üljön a padon (egyébként úgy tudom csak sérülés esetén játszana a nagy meccseken, vagy ha Lovásznak nem megy). És még így is hasonló gólátlaga van, mint BB-nek, és Móninak, pedig ők minden meccset végigjtszanak. Egyébként az a nagyobb baj, hogy BB már a Coriban sem játszott jól ősszel. Ha ezt látja NA, és nem Ausztriában edzősködik, akkor valószínűleg nem hívja be. Nekem nem tetszik, hogy olyan edző van a válogatott élén, aki nem Mo.-n edzősködik. Ez itt jelenleg a legnagyobb probléma.
rezike a hzzászólásodra válaszolva Berninek nem másfél gólos az átlaga,mindegyik eddigi meccsén minimum lött 3-at és még annál többet.Egy rövid idelye sérült volt,de most már nem.Szerintem sincs nagy probléma megfoglyuk oldani remélem!Zizit én szerintem rossz döntés volt kihagyni a tegnapi meccsből,mert nagyon jó fprmába van!Hajrá Csajok!
Probléma szerintem sincs!
Az igazán fontos meccsek most következnek, de ezekre nagyon össze kell szednünk magunkat!
A csapat hozzáállásával és akaratával minden rendben van. Remélem a középdöntőtől már azt kapjuk a lányoktól, ami játéktudásuk alapján elvárható! Jó kis csapatunk van és ezt a lányok be is fogják bizonyítani! Azt viszont nem tudom, hogy a kapitány mit lát Mehlmann Ibolyában??? Balkezes átlövő? Ez renben van, de játéka szerintem elég sok kívánnivalót hagy maga után. Szerintem ő az, aki kilóg a válogatottból! Mindezekkel együtt emberileg semmi bajom vele, csak közel sem hozza azt, ami tőle elvárható lenne! Ti hogy látjátok ezt?
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!! MINDENT BELE CSAJOK!!!