Fórum - Kézilabda vb 2007
2007. december 5. 10:46:45
anno profi...
Szerintem nincs akkora probléma, mint amit itt sok mindenki felvázolt.
Igen, kevés volt a másfél hét felkészülési idő...
Igen, rossz a védekezés...
Igen, támadásban nem vagyunk elég kreatívak...
DE!!Nagyon jó játékosok alkotják ezt a válogatottat.
És nem szívesen, de azt is kikell mondanom(írnom), hogy a szakmai stáb is a lehető legjobb.Aki ismeri az Andrást az tudja, hogy mindig is ilyen volt...Szerintem ezzel nem kell foglalkozni.
Bíztatni kell a Lányokat és bízni kell Bennük!!!
Mindenkiben!Szerintem belefér, hogy kihagyunk egy-egy ziccert;nem megy valamelyik lövőnek;netalán a kapus nem fog meg mindn labdát...
Ez már teljesen más kézilabda, mint amit a Kökéék játszottak. Itt akár 4-5 gólos hátrányt belehet hozni 3perc alatt.
Akkor amikor kell, ez a Csapat nagyon jól fog játszani!
Számomra legmegrázóbb dolog ezen a VB-n az Ágai kommentálása. Sajnos úgy gondolja, hogy ért a kézilabdához, pedig nem így van.Maximum egy fanatikus szurkoló, de szakmailag NULLA!Azért mert sok meccset látott valaki, az nem jelenti azt, hogy megtanulja a szakmai dolgokat. Szegény B.A. csak nagyokat hallgat mellette, ha már nagyon nem bírja akkor odaszúr neki valamit, hogy észrevegye magát...Egy kicsit szánalmas...
HAJRÁ MAGYAROK!HAJRÁ LÁNYOK!!
2007. december 5. 8:56:18
időutazó
Akkor írja, hogy legyen nyoma...
Hajrá Magyarország! Hajrá Csajok!
2007. december 5. 6:18:18
pepe8383
2007. december 4. 23:57:08
cordura
2007. december 4. 22:42:11
Tücsi
Hajrá Lányok, menni fog ez, csináljátok! Sokkal jobbak vagytok annál, amit mutattok!
Kitartás Csajok, nem elkeseredni!
Hajrá Magyarok!
2007. december 4. 22:09:10
maraton
2007. december 4. 22:08:07
maraton
A Handball.hu cikkében 2 pontot viszünk, az hogy lehet????
2007. december 4. 20:29:29
Szabó Tamás
Véleményem szerint sem fér be most Tápai, de azért beraknám játszani, hogy szokjon hozzá...
Amúgy szerintem a románok meg a franciák lesznek neccesek,a norvégok hát franc se tudja...
Ha az összes meccset nem is,de a döntőt, amiben ott leszünk mert ott a helyünk, tuti megnézem, addigis meg olvaslak Titeket, mert érdemes!!!
Üdv.
:D
2007. december 4. 20:06:45
Bibibii
Mindig az aktualis meccset kell megnyerni. Van 4-5 alapbol jol jatszo ember, ha a tobbiek kozul min. 1-2 ember hozza a sajat formajat, akkor nem lesz gond szerintem. Mindig az aktualis meccset kell megnyerni. Ma pedig hajra lanyok!
2007. december 4. 19:56:48
Norway