Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda vb 2007

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2007. december 10. 19:26:31

asr

Helló! Tudja vki,hogy a negyeddöntő meccsei hány órakor kezdődnek?

2007. december 10. 19:06:19

berczyk

Ezzel abszulut egyetértek!
Előzmény: #183 Buki 2007. december 10. 19:01:45

2007. december 10. 19:05:19

Buki

Egyebkent meg valaki meg irta regebben, hogy a Mocsai meg mindig jobb volt, mint a Nemeth. Hat, szerintem a tegnapi meccset Mocsaival tipikusan elbuktuk volna, gondoljunk csak az elso felidei idokeresre -6-nal, vagy a cserek 1-2 fontos goljara (Borbas, Verten, Ferling).

2007. december 10. 19:01:45

Buki

Hali! Ez annyira tipikus, hogy ha van egy rossz meccs, akkor mindenki temet mindent, ha meg egy meccsen tenyleg nagyon jok vagyunk, akkor mindenki kijelenti, hogy ez a csapat mar vilagbajnok. Legyunk mar egy kicsit realisabbak es husegesebbek ehhez a magyar valogatotthoz! Tartsunk ki mellettuk akkor is, ha nem megy, es egyetlen gyozelem utan ne legyen mar kotelezo feladat a vilagbajnoki cim elhoditasa, amikor tegnapelott meg arrol irkaltunk, hogy ezzel a jatekkal milyen csoda lenne bejutni a negy koze! Higgyunk benne, vilagos, hogy lehet erem, meg fenyes, meg minden, de azert addig meg meg kell nyerni egy-ket meccset! Hajra, magyarok!

2007. december 10. 18:30:02

Sára

Az első hely nagy elvárás,de jó lenne.HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!

2007. december 10. 17:52:02

Portó

Rövid leszek:

-először: megverjük a franciákat vagy az angolaiakat a nyolc között,
-másodszor: az oroszokat szomorítjuk el, egy laza győzelemmel,
-harmadszor: parádés játékkal nyerünk a norvégok ellen is

végeredmény: VILÁGBAJNOK A MAGYAR NŐI KÉZILABDA VÁLOGATOTT!

Ennyi.
HAJRÁ CSAJOK!!!

2007. december 10. 17:36:21

Csabai Ferenc

Szerintem nem. Mivel úgy van hogy Norvégia már a legjobb 8 között van, tehát aki bejut a legjobb 8-ba, az már indulhat a kvalifikációs tornán. MIndegy hogy európai vagy sem. Ezért sztem ez függetln Európától és ha a norvégoktól kikapunk a döntőben, akkor olimpiai résztvevők vagyunk, ezt valahol olvastam is interneten. De ne kapjunk ki tőlük! Verhetőek, de szerintem a negyeddöntőben még nem játszanánk olyan jól h megverjük őket. Lassan de biztosan fejlődünk.

Egyébként én jobban félek Angolától mint Franciaországtól... 2 éve nagyon megizzadtunk ellenük és azóta csak jobbak lettek.

2007. december 10. 16:56:08

ficánka

Sajna úgy tudom, hogy ha másodikok vagyunk akkor sincs kvalifikáció ( norvégia győzelme esetén) mert akkor az eb-n szerzett kvótájuk "átszáll" az eb 2.-ra vagyis az oroszokra. Javítsatok ki ha nem jól tudom!

2007. december 10. 16:33:17

tina

Szerintem is kell némi taktikázás,mert lehet hogy norvégiát is meg tudnánk verni,de azért jobb lenne ha ez csak a döntőben derülne ki!!Egy ilyen csata való a döntőbe!!!

2007. december 10. 16:19:59

Norway

Azért taktikázás is kell gyerekek 1000-rel mert ha az elődöntőben vérzünk el a norvégoktol az cumi de ha csak a döntőben akkor már megvan az olimpiai kvalifikáció !!! Mindenképp ugy kell továbbjutni h az elődöntőben ne lehessen norvégokat kapni mert tuti ők nyerik az egésszet ! Nagyon kimagaslanak de a döntőben bármi megeshet !:) Hajrá Magyarok Hajrá Norvégia!