Helló! Tudja vki,hogy a negyeddöntő meccsei hány órakor kezdődnek?
Ezzel abszulut egyetértek!
Egyebkent meg valaki meg irta regebben, hogy a Mocsai meg mindig jobb volt, mint a Nemeth. Hat, szerintem a tegnapi meccset Mocsaival tipikusan elbuktuk volna, gondoljunk csak az elso felidei idokeresre -6-nal, vagy a cserek 1-2 fontos goljara (Borbas, Verten, Ferling).
Hali! Ez annyira tipikus, hogy ha van egy rossz meccs, akkor mindenki temet mindent, ha meg egy meccsen tenyleg nagyon jok vagyunk, akkor mindenki kijelenti, hogy ez a csapat mar vilagbajnok. Legyunk mar egy kicsit realisabbak es husegesebbek ehhez a magyar valogatotthoz! Tartsunk ki mellettuk akkor is, ha nem megy, es egyetlen gyozelem utan ne legyen mar kotelezo feladat a vilagbajnoki cim elhoditasa, amikor tegnapelott meg arrol irkaltunk, hogy ezzel a jatekkal milyen csoda lenne bejutni a negy koze! Higgyunk benne, vilagos, hogy lehet erem, meg fenyes, meg minden, de azert addig meg meg kell nyerni egy-ket meccset! Hajra, magyarok!
Az első hely nagy elvárás,de jó lenne.HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!
Rövid leszek:
-először: megverjük a franciákat vagy az angolaiakat a nyolc között,
-másodszor: az oroszokat szomorítjuk el, egy laza győzelemmel,
-harmadszor: parádés játékkal nyerünk a norvégok ellen is
végeredmény: VILÁGBAJNOK A MAGYAR NŐI KÉZILABDA VÁLOGATOTT!
Ennyi.
HAJRÁ CSAJOK!!!
Szerintem nem. Mivel úgy van hogy Norvégia már a legjobb 8 között van, tehát aki bejut a legjobb 8-ba, az már indulhat a kvalifikációs tornán. MIndegy hogy európai vagy sem. Ezért sztem ez függetln Európától és ha a norvégoktól kikapunk a döntőben, akkor olimpiai résztvevők vagyunk, ezt valahol olvastam is interneten. De ne kapjunk ki tőlük! Verhetőek, de szerintem a negyeddöntőben még nem játszanánk olyan jól h megverjük őket. Lassan de biztosan fejlődünk.
Egyébként én jobban félek Angolától mint Franciaországtól... 2 éve nagyon megizzadtunk ellenük és azóta csak jobbak lettek.
Sajna úgy tudom, hogy ha másodikok vagyunk akkor sincs kvalifikáció ( norvégia győzelme esetén) mert akkor az eb-n szerzett kvótájuk "átszáll" az eb 2.-ra vagyis az oroszokra. Javítsatok ki ha nem jól tudom!
Szerintem is kell némi taktikázás,mert lehet hogy norvégiát is meg tudnánk verni,de azért jobb lenne ha ez csak a döntőben derülne ki!!Egy ilyen csata való a döntőbe!!!
Azért taktikázás is kell gyerekek 1000-rel mert ha az elődöntőben vérzünk el a norvégoktol az cumi de ha csak a döntőben akkor már megvan az olimpiai kvalifikáció !!! Mindenképp ugy kell továbbjutni h az elődöntőben ne lehessen norvégokat kapni mert tuti ők nyerik az egésszet ! Nagyon kimagaslanak de a döntőben bármi megeshet !:) Hajrá Magyarok Hajrá Norvégia!