Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda vb 2007

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2007. december 10. 14:50:25

LoGeN

Üdv!
Lehet elmondták előttem, de a biztonság kedvéért leírom. Lehetünk még csoportelsők, ha a románok megverik a németeket, mi pedig dél-koreát. Akkor annyi pontunk lesz mint a románoknak, de a csoportmeccsek végeztével az egymáselleni eredmény számít!

2007. december 10. 14:49:24

tina

A TimeOut-ban lévő programmfüzet számításai szerint,ha csoport másodikak leszünk a másik csoport 3.-jával játszunk és ha nyerünk akkor a számítás szerint az elődöntőben nem ússzuk meg a norvégokat,pedig jó lenne őket a döntöre hagyni!!!hajrá MAGYAROK!

2007. december 10. 14:46:00

kapor

pusi: a mérkőzés napján de még előtte se fogsz te jegyet kapni :) ez tuti!

gamst88: a mai angola orosz mecs dönt a csoportmásodik helyezésről.. szal ha az angolaiak megverik az oroszokat akkor az angolaiak lesznek a csoportmásodikok..

és sztem nem gólkülönbség dönt hanem egymás elleni eredmény.. csoportelsők mindenestre csak úgy tudunk lenni ha a románok megverik a németeket.. még a döntetlen sem jó.. minimum másodikok meg akkor leszünk ha megverjük koreát.. de ha esetleg nincs igazam plíz csak mértékel szídjatok :)

2007. december 10. 14:42:06

Lucza Lukács

a meccseinkrol szolo cikk forumanmindent megtudhattok! ott rengeteg informacio van!
egyebkent azonos pontszam eseten az egymas elleni meccsek dontenek! valoszinuleg, azert vagyunk csak a harmadik helyen, mert nincs vege a csoportmeccseknek!

2007. december 10. 13:58:29

Norway

Pusi Szerintem nem sok esélyed van mivel már hetekkel a vb előtt már csak a negyeddöntőkre volt hely :( ! Azért meg sztem nem éri meg kimenni , hogy csak lesz egy rendes jegyüzér mivel úgy is nagyon drága lesz a jegy és a norvégok akkor is inkább fizetőképesebbek lesznek mint a magyarok de semmi sem lehetetlen hátha mázlid lesz drukkolok :) ! A tegnapi meccs nagyon jó volt gratula a magyar és a norvég csapatnak is csak így tzovább !! :) Ami a legjobb a negyeddöntőben biztos , hogy nem lesz magyar norvég meccs! A negyeddöntőket a sport 1 egy kivételével biztos közvetíti a (3.) negyeddöntő helyett meg lehet kosár lesz :( !

2007. december 10. 13:38:49

PUSI

Tisztelt Kézilabda rajongók! Aki tud az kérem válaszoljon. Ha bejutunk a döntőbe, Párizsban szeretném végig szurkolni a meccset. Van-e esélyem a mérkőzés napján jegyet kapni a meccsre.A rendező országnak van-e kötelezettsége bizonyos számú jegyet biztosítani a döntőbe jutott csapatok szurkolóinak. 2003-ban Zágrábban nehezen, de bejutottunk, azonban Párizs ötször messzebb van. Válaszotokat előre is köszönöm.

2007. december 10. 13:31:32

Gamst88

Én azt mondom hogy mindegy hogy mi lesz a román-német meccsen ha mi nyerünk korea ellen mert vagy csoportelsők vagy másodikok leszünk ami azt jelenti hogy vagy a franciákkal vagy angolával játszunk.(jó lenne a franciákkal hogy visszavághassunk Zágrábért)

2007. december 10. 13:02:04

lagurus

A gólkülönbség dönt! Nézz rá a mostani sorrendre akkor már most másodiknak kellene lennünk de ha verjük az ellenfelet mindenképpen másodikok vagyunk. Elsők már nem lehetünk.

2007. december 10. 12:38:17

Csabai Ferenc

Nem, egyáltalán nem a németeknek kell szurkolni, mert ha legyőzik a románokat, akkor csak csoportmásodikok lehetünk. Ha a románok győznek és mi is, akkor mi vagyunk elvileg a csoportelsők, ha az egymás elleni eredmény dönt. de ugye ez dönt????? Mert a gólkülönbségünk nagyon rossz

2007. december 10. 12:05:36

Alesha

Ha jól számolgattam, mindenképpen a németeknek kell szurkolni.