aha,jó lenne elkerülni Norvégiát,de ha nem megy akkor sem lehetetlen őket megverni szerintem
Tehát ha megvertük Koreát akkor a Románoknak kell drukkolni, már csak azért is mert csoportelsők lévén Norvégiával csak a döntőben találkozhatunk
Mindenkinek
Az egymás elleni eredmény dönt, vagyis, ha megverjük Koreát, akkor elsők vagy másodikak vagyunk. Ha a Román - Németet a Románok nyerik elsők vagyunk, ha a Németek nyernek másodikak
Ha csoport 2-ok leszünk és utána nyerünk akkor bizony a döntöbe jutásért Norvégiával fogunk játszani!!!Nem mondom,hogy lehetetlen nyernünk ellenük de talán jobb lenne ha még kicsit késöbb találkoznánk velük!!!Hajrá csajok...!!!!
nem tudom honnan vettétek,hogy nem tudnánk megverni a Norvégokat..mindenki verhető...
Egyébként szerintem Norvégián kivül mind a három másik csapatot meg tudjuk verni a negyeddöntőben, szerintem szinte mind1 kit takpunk... egyik sem lesz egyszerű, de szerintem az oroszok játéka nagyon kiismerhető, és egy ilyen kreativ csapatnak mint a minek könnyen legyőzhető, Franciaországgyenge de mégiscsak otthon játszik, Angolát nagyon atlétikus játékosok alkotják. De mind a 3 csapat ellen sztem győzhetünk simán. Norvégia ellen sztem veszitenénk... még... aztán meglátjuk mi lesz később.
kapor:norvégiát a döntőbe jutásra írtam,nem a negyeddöntőre
tina: akkor rosszak a számitásaid mert mi már tuti nem találkozhatunk norvégiával mert ők tuti csoportelsők mi meg tuti nem lehetünk már 4ikek