a mecs fő pozitivuma az hogy vége van :)
a németeknek semmi érdekük nincs a győzelemre, szépen ki fognak kapni és mennek angola ellen. nem menekülünk az oroszok ellen.
én nem... ráadásul a németeknek mind1 h döntetlen vagy győzelem... szerintem nem fogják annyira eröltetni... sanszod h döntetlen közeli eredmény lesz... és ha kikapnak a románoktol a németek, akkor angolával játszanak. ennyit a sportdiplomáciárol!!! a németek ki fognak kapni.
én jobbnak tartom a német csapatot mint a románt.. ( nem érdekel más véleménye :P )
mostmár minden a német román mecstől függ.. ha a németek győznek angola, ha nem az oroszok.. jónapot!
nagyon csalódott vagyok... a játékunk egy nagy nulla, középen eröltetjük, szél nincs, beálló nuku... ez nagyon szar munka volt NA-tól
mit nem értek? kikapunk koreátol és valszeg a románok megverik a németeket. ennyi! harmadikok leszünk mi ebben a nem világos?
még nem vagyunk 3ikok de láttom nem érted amit írok..
hát koreátol kikapunk... ez már most látszik
ez a játék nagyon nagyon kevés. harmadikok leszünk és kikapunk az oroszoktól... pedig csak koreát kellett vna legőzni, de h tóth miért ad el ennyi labdát... érthetetlen