Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda vb 2007

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2007. december 12. 10:11:11

Anna

Sziasztok!
Egyet értek Xabyval, nekünk most az oroszokkal kellett szembe kerülnünk, velük szemben tudjuk felszívni magunkat, és talán az is nagy előny, hogy nagyon jól ismerjük őket. Azt viszont felháborítónak találom, amit a sajtótól kapnak a lányok. Beállítanám játszani azokat a kommentátorokat, akik ennyire tudják mit kéne csinálni, és hogy kéne játszani. (mai NS)Ha ennyire értenek e kézilabdához, akkor játszaniuk kellene, nem újságot írniuk.
Hajrá csajok!

2007. december 12. 9:57:41

jocó

Sziasztok!
Először is Hajrá Csajok! A taktikáról csak annyit, hogy nem érdemes mást hibáztatni azért hogy mi történt ha mi nem teszünk meg mindent a sikerért! Ha a történelmet nézzük, akkor a németek még mindig jobban taktikáztak mint mi... Hibáztassuk őket amiért azzal az Angolával akarnak játszani akit a mi ellenfelünk 13 góllal megvert?Badarság..Ők tudnak taktikázni,mi nem..Ennyi ezt el kell ismerni.Viszont mi tudunk szívvel-lélekkel játszani,de ezt most nem láttam így marad az Oroszok elleni bizonyítás! Innentől kezdve a legjobbakat kell játszatni, nekik is a legjobb formájukat kell hozni és mindent beleadni. Ha így lesz akkor biztos a siker és az igazi Magyar szurkolók mellettük lesznek!

2007. december 12. 9:47:30

xaby

En ugy gondolom hogy jot tesz a magyar valogatottnak az hogy egy ilyen kemeny ellenfellel merkozhet meg mint Oroszorszag En megmondom oszinten hogy nagyon oroluk hogy igy sikerult mert szerintem a csajok erre a merkozesre nagyon felszivjak majd magukat es a legjobbat adjak ki magukbol . Nem orultem volna peldaul egy Angolanak mert azt mar mindenki elore sikerkent konyvelte volna el es szerintem a csajok fejeben sem fordult volna meg hogy kikaphatnak Angolatol es igy konnyen beleszaladhattunk volna egy veresegbe!!! A franciakrol ... haat nem egy eros csapatrol van szo dehat ugyebar ott a hazai palya birok stb... szoval ellenuk ezert nem jo jatszani!!! Nem tudom...de valahogy ugy erzem hogy a csajok erre az oroszok elleni merkozesre keszulnek fel a legjobban fizikalisan es foleg fejben en azt mondom hogy jo hogy igy hozta a sors mert egy Angola ellen nem lettunk volna ott fejben es sohasem szabad leirni oket !!! Hajra Magyarorszag gyozni kell !!! Mindent bele es nem lesz gond!!!

2007. december 12. 9:29:15

Veress J.

Én úgy gondolom, ha valaki egy kicsit is ismeri ezt a sportot belülről (játékosként) az tudja hogy egy ilyen meccssorozet milyen nehéz. Nem csak fizikailag hanem szellemileg is. Én 7 évig kézilabdáztam és tudom milyen az amikor folyamatosan ilyen teher nyomja egy játékos vállát hogy mérkőzésről mérkőzésre meg kell felelni. Én egyáltalán nem bántom a lányokat. Innenstől kezdve egy nagyon erős mezőny van, tény és való és nincs verhetetlen csapat a világon tehát az oroszok sem verhetetlenek. Én úgy gondolom hogy azok akik tegnap pihentek azok hozni fogják a formájukat az orosz meccsen. viszont egy dologgal egyet értek Mehlmannt nem játszatnám, katasztrófa amit művel. Szűcs Gabi? Ő meg szerintem jó, mindig akkor teszi oda magát amior kell, apró gólokkal is. GYERÜNK CSAJOK! Szerintem meg tudjátok nyerni a VB-t!

2007. december 12. 9:19:30

Májusi Eszter

Nem ez volt a magyar válogatott legjobb meccse az tény de ők is emberek hibáznak !! Ez van kész. Ennyi. Ezt a meccset gyorsan elfelejtjük és ha úgy játszunk mint a németek és románok ellen nem lesz baj!! A családom és én nagyon szurkolunk nektek csajok!! egy ország veletek van!! mutassuk meg h tudunk mi ennél sokkal sokkal jobban játszani!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ CSAJOK!!!

2007. december 12. 9:12:41

rezike

pepe
Nem a Románoknak kellett volna szivességet tenni nekünk, hanem a Németeknek.De ők szemét módon nem akartak nyerni. Egyébként sem kellet volna szivesség senkitől, hanem meg kellett volna verni Koreát.

2007. december 12. 6:53:10

Varga Edina

Az nekem sem tiszta, hogyan lehetett ennyire kikapni Koreától. Kár volt érte, de ez van. Nekem az egész csapatból csak egyetlen emberrel van bajom. Nem vagyok kézilabdázó, ezért nincs jogom támadni senkit, nem is teszem. Egy biztos, tuti nem dirket csinálták ezt a lányok. Valami hiba csúszott a gépezetbe. DE KÖNYÖRGÖM CSAK AZ TEGYE FEL A KEZÉT, AKI SOHASEM HIBÁZIK!!! Rossz napjuk volt. Ennyi. Menni fog ez nekik sokkal, de sokkal jobban. Az meg, hogy kivel játszunk a 8 között, felelsleges latolgatás. Mindenki ellenfél a másik számára. Mindenki nyerni akar. Világbajnokságon, nincs jó és rossz ellenfél. A mi lányaink tudnak jól játszani, s ezt be is bizonyították a német, román meccsen.
Ezek és más hozzászólások mind mind eljutnak hozzájuk, még Framciaországba is. Nem gondoljátok, hogy a kirtikák helyett most épp a mi támogatásunkra is szükségük van? Kritizáljátok őket, ha vége lesz a VB-nek és megérdemlik! Adiig innkább bíztassátok őket! Vagy, ha ti jobban tudjátok szóljatok a kapitánynak és húzzátok fel a magyar mezt! Meglátjuk ki a jobb!
Ria, Ria, Hungária!! Hajrá lányok!

2007. december 12. 6:38:59

pepe8383

Hát aludnom kellett egyet rá,mert az idegeimet igencsak felborzolták.Egy világ élvonalába tartozó csapat ezt nem engedheti meg magának.Ki lehet kapni,de nem ilyen hozzáállással.A cimeres mez KÖTELEZ!Valóban egy-két játékost a keret közelébe sem engednék!NA.sem igazán értettem,hogy csak asszisztált a pad mellől.Elkéne gondolkodni neki is, meg 1-2 emberkének.Az,hogy tegnap nem ment úgy Görbének,Sopinak,Katinak(valahol érthető)eddig ők vitték a hátukon a csapatot.DE akik lehetőséget kaptak és ilyen teljesítményre képesek azok jobb ha lemondanak a válogatottságról.HA NINCS SZŰCS GABI aki 8 találattal vitte a hátán az együttest, akkor tudjuk hogy a VB szenzációjaként vonulnánk be negatív értelemben a nagy könyvbe.Azt is sejteni lehetett,hogy a románok nem teszik meg azt a szívességet nekünk,hogy ne az oroszokkal csatázzunk.(ÓRIÁSI TAKTIKA)Így jól jártak ők is meg a németek is.Ha ilyen játékra leszünk képesek csütörtökön is mint tegnap, akkor mi leszünk az első vesztes a nagy kvartettből.SAJÁT MAGUNKNAK TETTÜK NEHÉZZÉ AZ ELLENFÉL VÁLASZTÁSÁT!A FEJEKBEN RENDET KELL TENNI!MERT ANÉLKÜL NEHÉZ 60PERC vár ránk.Most is azt mondom,mert a düh és a keserűség beszél belőlem,hogy KIRSNER,MELHMANN,teljesítménye katasztrófális.Tomorinak rutinja még nincs, nem lehet ráhúzni a vizes lepedőt!Nem védem,de a hozzáállásán neki is változtatni kell!Lásd Zizi vagy Piros ők akarnak!NA,-nak üzenem,hogyha tud kiabálni bízonyos esetekben ,akkor igenis tegye meg ha ez használ.MÁR CSAK A CSODÁBAN BÍZOK!HAJRÁ CSAJOK!NE MONDJATOK CSÜTÖRTÖKÖT!

2007. december 12. 1:29:13

Simon Károly

Hitelbe kár aggódni! Fog ez menni!! Hajrá!

2007. december 12. 0:12:33

bucimaci

A német és a román meccsünk után biztos vagyok benne, hogy NA és a lányok tudják, hogy mit miért csinálnak.Nyugi!HAJRÁ MAGYAROK!