Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda vb 2007

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2007. december 11. 21:01:23

andean

leszólni mindig is a legkönnyebb emberi hozzáállás....
Előzmény: #235 Horvath Laszlo 2007. december 11. 20:54:40

2007. december 11. 20:54:40

Horvath Laszlo

Jolenne mostmar visszaterni a realitasokhoz,,,,sajnos ez a magyar valogatott nem fog a 4-be kerulni.4-gyozelem 2-dontetlen 1-vereseg forman aluli rossz hullamzo kezilabda!!!
Tisztelet persze a 4-kiveteles jatekosunknak,,, de hat a tobbiek,,, borzalmas.
A csapat vezetes pedig siralmas!!Azt hiszem egy VB-n nem pihentetni kell a jatekosokat,, sorokat cserelgetni,,, hanem MINDENKIT meg kell verni!!AZ orosz meccs utan mar pihenhetnek nyugodtan,,, mert nagyon lemosnak bennunket az oroszok,, sajnos!!!
Nem igy,, ilyen felfogasban kellet volna felkesziteni ezt a valogatottat!!!
Talan leszunk hatodikok,,, de olimpia... ugyanmar,,,szep alom!!!
Da azert HARJA LANYOK!!!

2007. december 11. 20:22:42

Pataki Zoltán

20071209-én is irtam egy hozzászólást igaz akkor kicsit jobb eredmény után/román meccs/Nem akarok a két véglet lenni de ez a Kóreai meccs elég furcsa volt,nem hinném hogy feltétlen az Oroszokat vagy Norvégokat szerettük volna kapni?!De ha világbajnokságot akarunk nyerni őket is meg kell verni a képlet ilyen egyszerű!!!!Én még hiszek benne!Hajrá lányok!!!

2007. december 11. 20:19:56

Nagy Z.

Én nem rigispilezni vinnám a csajokat, hanem egy varrodfába 8 óra varrómunkára. Lehet választani melyik jobb? Varrni, vagy jól kézilabdázni.

2007. december 11. 20:07:49

Alesha

Oroszok...nehéz lesz, de NEM lehetetlen. Olyan hozzáállás kell, amilyen ma a Szűcs Gabié volt (és persze mint a Ginnié)Így kell játszani, ilyen szívvel, és nem lesz baj.

2007. december 11. 19:59:59

Norway

AZért vicces volt látni a (ger24-32rom) meccs után a 1000 foggal vigyorgó románokat és németeket pacsizgatni gondolták magukban " jól kicsesztünk a magyarokkal" ! Na azért a mi kezünkben volt a lehetőség és az igen gyenguc koreátol sikerült kikapni nagyon simán :( télleg nem lehet akkor hun - nor elődöntő de sztem nem azért mert megverjük az oroszokat de nagyon drukkolok majd a magyaroknak is :) ! Fra 11-10 Nor félidőben semmi tétje nincs a meccsnek norvégia már rég első :) !

2007. december 11. 19:58:17

shaneagi

Hát András tippje azért nem jött be sajna:( Én azért egy Angola elleni meccsnek jobban örültem vna... DE egy Orosz csapat sem VERHETETLEN!!! Gyerünk Csajok,Veletek van MKI!!!

2007. december 11. 19:11:15

kapor

egyébként gondolkoztam és lehet jobb hogy az oroszokal talizunk a negyeddöntőben.. legfőképpen azirt mert ha továbblépünk akkor az elődöntőbe se német se norvég csapat nem vár ránk hanem egy francia/román csapat fog jönni.. és meggyözödésem egy motivált német csapat lealázza a sztem enyhén szólva nem csúcsformába játszó románokat.. a norvégokról meg nemis beszélek.. egyébként én norvég-magyar-német sorrendet tippeltem a vb előtt, még beis jöhet :)

2007. december 11. 18:45:00

shaneagi

Sztem meg Laci bácsi,és András is egy emberre gondolt...Tomorira! Én sosem szoktam bántani senkit,ha vkinek nem megy,vagy nem kapja el a ritmust...De ez több volt annál,mert én semmi akarást nem láttam az arcán,mert legalább ha mást nem,azt kellett vna,mint ahogyan a 2.félidőben Szűcs Gabién... Ha vki így áll hozzá dolgokhoz,télleg nincs keresnivalója ebben a csapatban... Ibi legalább próbálkozik,és látni rajta,h szeretne,de sajnos nem megy...ez a különbség kettejük között! Remélem nyernek a németek ma,és Angolával játszunk... HAJRÁ CSAJOK!

2007. december 11. 18:42:35

Nagy Attila

De jó hogy nem láttam ezt a meccset!

Valahol várható volt a leeresztés. Minden eddigi meccsünk küzdelmes volt, vért izzadtunk minden pontért na meg a Román kapusoknak behullot minden lövésünk, igen silány teljesítményük miatt. Nem tudom mit rontott el a csapat Kórea ellen de ennek a meccsnek nem volt túl nagy tétje részünkről. Nem volt motiváció! Így ez a meccs - még ha nem is akarta a csapat - lehetőség volt a pihenésre és nem feltétlenül a fizikai pihenésre. A következő meccsre kell mindent összerakni. Most kezdődik csak igazán a csata, most kell szétszedni az ellenfelet, most kell harapni! Ami eddig történt lényegtelen!

HAJRÁ MAGYAROK!