Mindenre képesek vagyunk véleményem szerintem főlegaz,hogy Bliznova nem játszik az nem keserít el túlságosan :)
Norway, en a magyar-román meccs előtt sem nagyon hittem a magyar sikerben. Aztán amikor a románok elmentek 6-al akkor még úgy se, de meglett és ezek után azt mondom, hogy az oroszokat is be lehet verni. Ők is csak emberek és ugye a labda meg gömbölyű...
A minimális célkitűzés már megvan hiszen az olimpiai kvalifikációs tornára már megszereztük a jogot tehát elvileg felszabadultan tudnak jáccani a csajok de azért szerintem a csajok is tudják , hogy mindenki többet vár el tőllük és ez akár görcsössé is tehetik őket. De azt ugye senki nem gondolja komolyan , hogy tul sok esélyünk van a világbajnoki címvédővel szemben? Meg lehet nyerni de csak úgy ahogyan azt mindenki kedvence Pálinger katalin nyilatkozta 180 fokot válltozik a védekezés jobb lesz a támadás és minderre teszünk még egy lapáttal na akkor lesz esélyünk :) ! Nincs lehetetlen csak tehetetlen! A mi lányaink pedig biztos megtesznek mindent ennek érdekében! Hajrá Magyarország Hajrá Norvégia !
Szerintem sem kell mindjárt pánikolni!Az oroszok azzal a mentalitással fognak pályára lépni,hogy nem leszünk nagy falat és majd könnyedén átgázolnak rajtunk....ÖREG HIBA!Lesz ám meglepi nekik,amikor szembesülnek egy motivált, harapós kis magyar csapattal,mert ugye az senkinek sem jut eszébe,hogy ez a csapat veszíteni utazott el a VB-re?!NAGYON SZURKOLUNK HOLNAP!HAJRÁ MAGYAROK!most kezdődik ám csak igazán "az ereszd el a hajam"!!!!
Valóban nem verhetetlen ez az orosz csapat. Sokkal gyorsabbak, mozgékonyabbak vagyunk. Ők úgy fordulnak, mint a csuklós busz...... Tehát hajrá magyarok, hajrá Lányok!!!!!!!
Nyerni fogunk :)
Ha valaki még nem tudná holnap 15 30-kor játszunk az oroszokkal! Mindenki szurkoljon!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok!Nézzük optimálisan nem verhetetlen ez a csapat(orosz) sőőőőt szerintem meg is tudjuk verni őket,és ha jól nézzük,akkor nekünk eddig az igazán nagy ellenfelekkel ment a játék!Hajrá Csajok!Veletek vagyunk!
szia.hajrá csajok,nem láttam a korea elleni meccset,de halottam hogy néha azt sem tudtuk hogy hol vagyunk...igaz ez?nem baj biztos tartalékoltunk az oroszok ellen,nem tudom,de az biztos hogy össze kell szedni magunkat ellenük,mert nagyon nehéz lessz...de én bízom a csajokba és tudom hogy jók leszünk és nyerünk ez tuti!!!!!!!hajrá hungary!!!!szeretném megkérdezni hogy a többi meccs nem lessz fent képgalérián?vagy tegyenek fel több képet a meccsekről.meg a vargabélához is tegyenek fel képet sokat,létszi...meg ide is több kép legyen,másról pl a hazai bajnokságról van 8,9 oldal kép.létszi jellezétek.köszike
Sziasztok!Minden hozzászólást elolvastam,hogy lássam mi a helyzet...katasztrofális!!Gyakran megyünk meccsekre,akkor is ha vesszít a kedvenc...na és,megyünk újra és újra és újra!Miért?!Mert szeretjük a CSAPATOT!Alszunk rá egyet és megyünk tovább!Nincs vége a világnak!HUN-RUS???Ezzel kapcsolatban csak egy üzenet az összes csajszinak a válogatottban:"NEKED SPÁRTA JUTOTT,DÍSZÉRE VÁLJ!"