sziasztok! nem tudjátok véletlenül, hogy van-e olyan oldal, ahol online közvetítik a meccset??? csak legalább annyi, hogy kiírják a gólokat, ilyesmik. köszi
Eddig PARÁDÉS EZ A MECCS!!Ti vagytok a legjobbak !!!
Egy baja van a magyar válogatottnak hogy mindig csak egy vagy 2 ember van aki tartja a lelket a csapatban!De ugy látszik ez bejön a lányoknak eddig és sikereket érnek el vele
Vagyis Pálinger Kati,Görbicz Anita, és Tóth Tímea a világ legjobbjai csak ennyit tudok mondani róluk.
Csajok mindet bele veletek vagyunk és szurkolunk csak így tovább!!
A norvégok nem nagyképűek hanem profik meg maganiztosak ! :)ezt az eredményeik is igazolják az tény h csapataikban nem tűnnek ki annyira de a válogatottjuk nagyon össze van rakva meg jó az utánpótlásbázis is ! Abban igazad van h a negyeddöntőben csak a koreaiak verhetik meg őket mert ellenük jáccanak de semmi esélyük nincs ! Az természetes h bárki legyőzhet bárkit de reálisan nézve ez a Norvég csapat az első hely várományosa nem mondjuk a magyar de én lennék a legboldogabb ha magyarok nyernék a norvégok meg a 2.-ok lesznek! De reálisan nézve az orosz együttes is előttünk jár! Minden elismerésem Angóláé le a kalappal előttük nagyot jáccottak ! Hajrá Magyarok ! Hajrá Norvégia !
Az a bajom h a vb előtt is nagyon nagyképűen nyilatkoztak magukról, és felállították a maguk első 8as sorrendjét... és a vb alatt is nem győzik lenézni a többi csapatot a norvég sajtóban. Sztem ez undorító, ők sem annyira jók. Pl klubcsapataikban rendszeresen szarul játszanak. Másrészt sztem egyedül Dél-Korea most az aki képes megverni őket a negyeddöntőben. És remélem igy is lesz :D ÉS akkor nézhet a norvég sajtó és újraállithatja a sorrendet...
Talán azért, mert ők a legerősebbek, nem?! Nem elszállva vagyunk tőlük, de ami tény, az tény....és ők nem az a melldöngetős csapat, tehát nem tudom mi a bajod a norvégokkal....
Nem baj, a németek azt hiszik magukról h nagyon jók... sztem megint nem lesz nekik érem, csak a negyedik hely. Egy tök átlagos csapat 2 jó átlövővel, ennyi... simán jobbak vagyunk a németeknél.
De örülnék ha Dél-Korea kiütné Norvégiát, mindnki nagyon el van szállva tőlük. Meglátjuk este :P
nem tudnak 1 gólra feljönni az angolaiak :(
2Pac egyetértünk!Ehhez csak annyit tennék még hozzá,hogy:"A siker mércéje az,milyen magasra ugrasz,miután elbuktál!"