Még most is könnyezem,a vereség miatt,amit abszolút nem érdemeltetek meg.Remélem,ti már nagyjából kihevertétek a vereséget.Igaza van M.Eszternek.Mekkora különbség van két vereség között.4 EVERN EVER SZERETÜNK TITEKET ÉS VELETEK VAGYUNK !!!!SZÉP VOLT
SZÉP VOLT CSAJOK !!!Mennyi különbség van két vesztes meccs között!! Nagyon jó volt látni h végre játszottak a csajok! Nem érdemeltünk vereséget ezen a meccsen!! Nem baj csajok fel a fejjel!!Az ötödik helyet meg kell szerezni és ez sikerülni fog!! HAJRÁ CSAJOK
!! Nagyon szeretünk titeket!!Magyarorzság szemében ti vagytok a világbajnokok!!!
Valaki megtudná nekem mondani,hogy holnap mikor játszunk?Szerintem a VB győzelmet Norvégia érdemelné meg.Nagyon jól játszanak az egész VB alatt.Hajrá Csajok meg kell,hogy legyen az 5.hely!
Még könnyes a szemem és rekedt a hangom, de már üzenem: NAGYON SZERETÜNK BENNETEKET, KÉZIS LÁNYOK! Ti játsszátok a világon a legszebb kézit! A sikerhez , úgy látszik, fel kellene híznotok min. 90 kg-ra és lánctalpakat kellene húznotok ;). De mi így szeretünk benneteket! És egyszer minden össze fog jönni!!!!! Mondjuk 2008-ban! Akkor ezt megbeszéltük!!! Őszinte tisztelettel, áldott karácsonyt mindannyiótoknak,
Viki
Mindenek előtt gratulálni szeretnék a lányoknak, ez a meccs nem rajtuk múlott. A sportdiplomáciánkkal viszont kezdeni kellene valamit, mert jelenleg szerintem katasztrófális a helyzet. Egyet értek Varga Edinával. Ha lökünk állítsanak ki két percre, de ha az oroszok löknek, gyalulnak, gázolnak, tolnak és taszítanak, az is legyen két perc. A tegnapi meccsből legalább fél órát ember előnybe kellett volna játszanunk.
Mindegy. Hajrá csajok!Nézzünk előre! Irány az Olimpia!
Én nem tudom, hogy látni fogját e ezt amit írok valaha is a lányaink, mindenesetre el akartam mondani, hogy felnézek rájuk, mert nagyon ügyesek, és kitartóak voltatok az oroszok elleni játszmában. Véleményem szerint sokkal több szabálytalanság történt orosz részől, mely ekből sajnos a bíró nem látott eleget, vagy más miatt nem fújta be ki tudja. Annyi biztos, hogy végig követtem a vb-s szerepléseteket, és (én aki szinte semmilyen labdás sportért nem rajongok) örjöngve keltem ki a csodálatos játékotoktól! GRATULÁLOK!!!!! És csak annyit végszóra, hogy lesz ez jobb is nem szabad keseregni!!!!!!
MI MIND TUDJUK HOGY KÖVETKEZŐLEG MÉG JOBBAK LESZEK!!!!
HAJRÁ LÁNYOK!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!
A merkozes moralis gyoztese egyertelmuen a magyar csapat lett. Amennyire itt az interneten tudtam kovetni, fantasztikusan kuzdottek, es hajszalon mulott, hogy nem mentek tovabb.
Ez szerintem csodallatos eredmeny, mert nem (csak) a jatekosokon mulott hogy alulmaradtak.
En szivbol gratulalok mindenkinek, es kerem, ne vegyek magukra az allando kritikat es okoskodast. Elvegre nem a kozepszeruseget unnepeljuk, hanem egy klasszis csapatot, aki -annak ellenere, hogy megverte a romanokat es dontetlen jatszott a nemetekkel- most nem jutott be a dontobe.
Valaki árulja már el nekem, hogy miért kellett a végén a Mehlmannt játszatni! Jézusom, hát nem veszik észre, hogy használhatatlan! Legalább paszolni tanult volna meg, ha már gól dobni nem tudott ezen a vb-n! Ott volt a lehetőség az egyenlítésre a végén, nem hiszem, hogy neki kellett volna elvállalnia. Ráadásul a jobb szél teljesen üres volt, csak épp nem adta oda a labdát BB-nek. Amúgy a lányok előtt le a kalappal, nagyott küzdöttek, sajnálom, hogy nem sikerült! Ne adjátok fel!!!!!!! Sikerülni fog az az 5. hely. Hajrá Csajok!!!!!!!!!!
Na nagy okosan megint rájöttem hogy nagyon kiegyensúlyozott a mezőny 8-asa ! Elég ha azt vesszük alapul hogy az a némewt csapat van a 4 ben akikkel x-eltünk úgy , hogy vezettünk ! Bejutottak ha nehezen is a románok akiket lealáztunk ! Kikapunk 1 góllal az Orosz " csernobiltol" bár az egyik csaj nekem nagyon bejön :) ! Kiesnek a házigazdák a meglepetés csapat angola mi és korea hmm nem igazság :( ! " Bal sors akit régen tép hozz reá víg esztendőt ! " Az mien lenne ha a legjobb kapus és az MVP is a magyar csapatbol lenne :) ! De igencsak a legjobb 4 ből lehet ilyet választani max marad az all-star csapat amit úgy hívnak , hogy magyar+norvég válogatott - Férfi mell !
Emlékszem az első meccsek tudósítása így kezdődtek: "A bírók felkészültek Hornyákból!" Szegény ici-pici, kedves lányt, hányszor kiállították két kezes lökésért. Az oroszok mit tettek velünk, épp csak rá nem feküdteka lányokra! Totálisan legyúrtak minket fizikális fölényükkel. Sajnálom, hogy ez ellen, illetve a bírók ellen nincs helye a vitának. Sajnos a magyarok valamiért mindig szívnak. Ezt el kell fogadnunk? Mi meglökünk egy velünk azonos súlycsoportút, irány 2 perc? Az orosz debella meglöki a vékony, törékeny játékosainkat és sokszor semmi? Miért? Ez így egál? Ezt így lehet?
Az viszont tény, hogy Mehlmann-nak ebben a formában nincs helye a csapatban. Mikor kihírdették a keretet, már rossz érzésem volt. Sajnos ő már tavaly is bizonyította, hogy nem tud helytállni.Mióta elment Győrből, nem kap elég szerepet, sőt most odakint még kevesebbet. Így nem csoda, ha romlik. A megoldás az ő kezében is van.