Sajnos kikaptunk...... nem akaraok én sem senkit sem kritizálni,de NA-nak nem kellet volna Ibit behozni helyette szerintem jobb lett volna Szucsánszki,aki jobb formába volt.Nem tudom,hogy olyan sulyos volt-e Kovscsicz sérülése,hogy le kellet ültetni a padra/remélem a köv.meccsen már ő játszik/ sztem BB játéka is hagy némi kivánni valót,de voltak jó megmozdukásai is.Sajnos pár játékosunkkal nem lehet VB-ét nyerni.Nagyon jó mérkőzés volt,a játékvezetők hagynak némi kivánnni valót maguk után!!!Nem szabad elkeseredni,igaz jobb lett volna a legjobb 4 közé jutni,de probálkozzunk meg az 5.hely megszerzésével!Hajrá Csajok!Szeretünk titeket!
Az igazság az hogy egy kézilabda csapat nem csak 4 játékosból áll!!!A másik dolog pedig hogy ezt a meccset nem az Oroszok nyerték meg hanem mi vesztettük el!Érzésem szerint megint mentálisan voltunk gyengék!Az pedig hogy M.I.-t kihoztuk a vb-re az a kapitány egyik rossz döntése volt!De nem kell rákenni kettőjükre a "bukást!Tudásunk alapján az első négy között lennénk ezt mindenki tudja,de mentálisan utolsók vagyunk és amíg ez így lessz addig sajnos lehet 5 Görbiczünk 5Tóthunk 5Pálingerünk .........!!!!Nem baj fel a fejjel legközelebb reméljük sirunk majd az ÖRÖMTŐL!!!!Hajrá MAGYAROK
Nagyon sajnálom a lányokat, szerintem nagyon jó meccs volt. Nem fikázok de Mehlmann helyett jobb lett volna ha Borbás van a keretben. A játékvezetés ismét hagy kivánni valót maga után. Nagyon szomorú vagyok mert a lányok a az utolsó percik küzdöttek és megérdemelték volna a győzelmet.
Nem baj csajok most 5-ik hely, aztán megyünk az olimpiára és ott bepótolunk mindent!
HAJRÁ CSAJOK A TOVÁBBIAKBAN IS!!!!
Az igaz, h mindenkinek lehet véleménye.
Az is, hogy ezt meg is irhatja, akár ide is.
De azt nem értem, hogy egy VB-n induló csapatot, miért kell folyamatosan fikázni, még akkor is, ha csak az 5-ik helyért játszik a végén??????
Kikaptunk a ruszkiktól 1 góllal.... és????
Amikor a románkat lealáztuk akkor hol voltatok??? Akkor a fikázók hooopsz, eltűntek....
Mintha csak a vereség éltetné őket....
De legyen bárhogy is:
Hajrá Lányok!
Én szurkolok Nektek továbbra is, s legyen meg az az 5. hely!!!!!!
Nem akarok többet egy ennyire kiszámithatatlan és összeszedetlen magyar válogatottat láni világversenyen. NA most nagyon rossz munkát vélgzett, igaz kevés ideje volt. De a vb-n már az elején látszott, h ez nem a mienk lesz. Őszintén szolva meg sem érdemeltük volna h az elődöntőbe jussunk, ha őszinték akarunk lenni.
köszi akkor sajna jól írták a végén... :(
36-35 oda... uh játszhatunk a csodás ötödik helyért.
mi lett a végeredmény?? a nemzeti sporton néha rosszul írták a gólokat.
megtaláltam :D nemzeti sport, ha érdekel vkit, hogy hol szóljon
olyat nem igazán de az állás Oroszország : Magyarország = 22:25