Fórum - Kézilabda vb 2007
2007. december 12. 21:52:30
Portó
Ott bővebben is megteszem, de itt talán hamarabb olvassátok.
Profik vagytok!
2007. december 12. 21:36:17
Portó
A norvégok nagyon jó csapat, tartalékoltak is az előző meccsen, a koreaiak pedig kihajtották magukat, és gyengébbek is az én szememben. Ezért norvég győzelmet várok.
A német-angola érdekes lehet abból a szempontból, hogy a statisztikák szerint van 3 angolai játékos akik 41-39-39 gólt szereztek idáig, ami nem gyenge teljesítmény. Ők is tartalékoltak az utolsó meccsükön. Állítólag nagyon fürgék, robbanékonyak, ruganyosak. Képesek lehetnek meglepetésre. A németek lehet, hogy ráfaragnak a taktikázásukra? Volt már ilyen korábban is.
A francia-román nem semmi párosítás. A románok erősek, magabiztosak, de nem szerették volna a franciákat ellenfélnek. Vajon miért? Többek között azért is szerintem, mert félnek a hazai pálya adta előnyöktől, és hogy a franciákat be akarják tolni a négy közé mindenképpen.
Talán a franciák sem adta ki mindent magukból az eddigi mérkőzéseken. Nem volt igazi tétje az eddigieknek. Mostmár van. Állítólag nem valami erősek. De mi van ha eddig jól titkolták?
Kíváncsian várom a holnapi napot.
Remélem a mieink borítják a fogadóirodák szerinti papírformát!!!!
2007. december 12. 21:24:08
Portó
Német-Angola 1 -1.20 x -11.50 2 -4.90
Francia -Román 1 -2.90 x - 9.50 2 -1.50
1.Ha ezeket vesszük figyelembe, az esélytelenek nyugalmával játszhatnak a mieink.
2.Ez igazán fel is bosszanhatja Őket, hogy most már csakazértis megmutatják a világnak.
3.Itt most a lányok igazán szép nyereményeket hozhatnak azoknak akik bíznak bennük, és nemes bosszút állhatnak a fogadóirodákon.
Nekem az is elég lesz, ha csak Önmagukért győznek.
HAJRÁ CSAJOK!!!!!
2007. december 12. 21:18:30
Portó
Orosz-Magyar 1 -1.18 x -11.50 2 -5.30
Német-Angola
2007. december 12. 21:11:09
Reiter Tibor
Az egész csapatnak hinnie kell abban, hogy az oroszok verhetők!
Az egész csapatnak akarni kell a győzelmet.
Nem szabad "első" és "második" sornak lenni, mindenko fontos a saját pozicóján és ha a páján van akkor ő az első!
A védekezést a kilences vonalon kell tartani és nem birkózni kell, hanem megelőzni, nem lemaradni és lökni! Legyél kemény, határozott, de nem durva és ne állítsanak ki!
A támadásnál figyelj a lepattanóra, mert magas és erős a védelem, ezért legyél ötletes és mozogj a labdára és labda nélkül is!
Végezetül, olvassátok el győzzetek!
2007. december 12. 20:32:22
Portó
Szerintem jól jártunk, hogy elkerültük a franciákat, mert a sportdiplomácia miatt őket nyomni fogják, és idáig ők is tartalékoltak. Innentől igazán éles a csata, és nagyon sok csapat taktikázott, pihentette a legjobbjait.
Ez egy nagyon hosszú menetelés, és semmit nem értünk volna el vele, ha 100 %-os teljesítménnyel jut be a csapat a 8 közé, tapsol mindenki örömében,- közben elfogy az erő, és jön egy vereség amellyel oda a 4 közé jutás.
Én igenis képesnek tartom a CSAPATOT arra, hogy megverjük az oroszokat.
Korábban én az vártam, hogy a franciákat a 8 között, az oroszokat az elődöntőben, és aztán a norvégokat a döntőben verjük. Remélem csak a sorrend változott! Az eredmény lehet ugyanaz!
Ezért drukkolok a lányoknak, mindent bele! ŐK TÍZSZER JOBBAN AKARJÁK A GYŐZELMET, MINT MI SZURKOLÓK. Pedig mi is SZERETNÉNK NAGYON.
Nekünk még vannak más sportágak akikért izgulhatunk, de Nekik itt és most kell megmutatni a világnak, hogy ŐK a legjobbak. A "háborút" kell megnyerni , idáig csak kisebb csaták voltak, de most már nincs más út, mint menekülés a győzelmekbe.
Néhány ember figyelmébe pedig azt tudnám ajánlani: a gyermekünket akit szeretünk, nem csak akkor kell imádni, babusgatni amikor jóL viselkedik, hanem amikor rossz fát tesz a tűzre akkor is. MERT Ő A MI GYERMEKÜNK!
A LÁNYOK PEDIG A MI LÁNYAINK! NEM CSAK MAGUKÉRT A HAZÁJUKÉRT IS KÜZDENEK.
HAJRÁ CSAJOK!
2007. december 12. 20:24:25
Norway
2007. december 12. 18:17:25
Sára
2007. december 12. 17:25:06
Norway
2007. december 12. 16:53:56
Horvath Laszlo