Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda vb 2007

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2007. december 12. 21:52:30

Portó

A handball.hu stábjától elnézést kérek a spanyol-lengyel meccshez írtak miatt!
Ott bővebben is megteszem, de itt talán hamarabb olvassátok.
Profik vagytok!

2007. december 12. 21:36:17

Portó

A többi mérkőzéssel kapcsolatban pár mondat:
A norvégok nagyon jó csapat, tartalékoltak is az előző meccsen, a koreaiak pedig kihajtották magukat, és gyengébbek is az én szememben. Ezért norvég győzelmet várok.

A német-angola érdekes lehet abból a szempontból, hogy a statisztikák szerint van 3 angolai játékos akik 41-39-39 gólt szereztek idáig, ami nem gyenge teljesítmény. Ők is tartalékoltak az utolsó meccsükön. Állítólag nagyon fürgék, robbanékonyak, ruganyosak. Képesek lehetnek meglepetésre. A németek lehet, hogy ráfaragnak a taktikázásukra? Volt már ilyen korábban is.

A francia-román nem semmi párosítás. A románok erősek, magabiztosak, de nem szerették volna a franciákat ellenfélnek. Vajon miért? Többek között azért is szerintem, mert félnek a hazai pálya adta előnyöktől, és hogy a franciákat be akarják tolni a négy közé mindenképpen.
Talán a franciák sem adta ki mindent magukból az eddigi mérkőzéseken. Nem volt igazi tétje az eddigieknek. Mostmár van. Állítólag nem valami erősek. De mi van ha eddig jól titkolták?
Kíváncsian várom a holnapi napot.
Remélem a mieink borítják a fogadóirodák szerinti papírformát!!!!

2007. december 12. 21:24:08

Portó

Bocsánat, folytatás:
Német-Angola 1 -1.20 x -11.50 2 -4.90
Francia -Román 1 -2.90 x - 9.50 2 -1.50

1.Ha ezeket vesszük figyelembe, az esélytelenek nyugalmával játszhatnak a mieink.
2.Ez igazán fel is bosszanhatja Őket, hogy most már csakazértis megmutatják a világnak.
3.Itt most a lányok igazán szép nyereményeket hozhatnak azoknak akik bíznak bennük, és nemes bosszút állhatnak a fogadóirodákon.

Nekem az is elég lesz, ha csak Önmagukért győznek.
HAJRÁ CSAJOK!!!!!

2007. december 12. 21:18:30

Portó

Most néztem egy fogadóirodánál mennyit fizet a különböző meccsekre.
Orosz-Magyar 1 -1.18 x -11.50 2 -5.30
Német-Angola

2007. december 12. 21:11:09

Reiter Tibor

Az orosz mérkőzés elé gondoltam, hogy néhány dologról, ahogy én láttam és talán még megszivlelhető lehet, bár nem hiszem, hogy azok is olvassák, akik illetékesek:
Az egész csapatnak hinnie kell abban, hogy az oroszok verhetők!
Az egész csapatnak akarni kell a győzelmet.
Nem szabad "első" és "második" sornak lenni, mindenko fontos a saját pozicóján és ha a páján van akkor ő az első!
A védekezést a kilences vonalon kell tartani és nem birkózni kell, hanem megelőzni, nem lemaradni és lökni! Legyél kemény, határozott, de nem durva és ne állítsanak ki!
A támadásnál figyelj a lepattanóra, mert magas és erős a védelem, ezért legyél ötletes és mozogj a labdára és labda nélkül is!
Végezetül, olvassátok el győzzetek!

2007. december 12. 20:32:22

Portó

Jó pár emberrel egyetértek a leírtakkal. Pl.: Tilla77, Varga Edina, Xabi, és még azokkal akik pozitívan szemlélik a megtörténteket és a jövőt.
Szerintem jól jártunk, hogy elkerültük a franciákat, mert a sportdiplomácia miatt őket nyomni fogják, és idáig ők is tartalékoltak. Innentől igazán éles a csata, és nagyon sok csapat taktikázott, pihentette a legjobbjait.
Ez egy nagyon hosszú menetelés, és semmit nem értünk volna el vele, ha 100 %-os teljesítménnyel jut be a csapat a 8 közé, tapsol mindenki örömében,- közben elfogy az erő, és jön egy vereség amellyel oda a 4 közé jutás.
Én igenis képesnek tartom a CSAPATOT arra, hogy megverjük az oroszokat.
Korábban én az vártam, hogy a franciákat a 8 között, az oroszokat az elődöntőben, és aztán a norvégokat a döntőben verjük. Remélem csak a sorrend változott! Az eredmény lehet ugyanaz!
Ezért drukkolok a lányoknak, mindent bele! ŐK TÍZSZER JOBBAN AKARJÁK A GYŐZELMET, MINT MI SZURKOLÓK. Pedig mi is SZERETNÉNK NAGYON.
Nekünk még vannak más sportágak akikért izgulhatunk, de Nekik itt és most kell megmutatni a világnak, hogy ŐK a legjobbak. A "háborút" kell megnyerni , idáig csak kisebb csaták voltak, de most már nincs más út, mint menekülés a győzelmekbe.
Néhány ember figyelmébe pedig azt tudnám ajánlani: a gyermekünket akit szeretünk, nem csak akkor kell imádni, babusgatni amikor jóL viselkedik, hanem amikor rossz fát tesz a tűzre akkor is. MERT Ő A MI GYERMEKÜNK!
A LÁNYOK PEDIG A MI LÁNYAINK! NEM CSAK MAGUKÉRT A HAZÁJUKÉRT IS KÜZDENEK.
HAJRÁ CSAJOK!

2007. december 12. 20:24:25

Norway

Ya amúgy le van értékelve az internetes közvetítés a továbbiakban 11,99 euróba kerül ! Gondoltam szólok hátha érdekel valakit !

2007. december 12. 18:17:25

Sára

Ne bántsátok már őket.Ti jobbak vaygtok talán?Csináljátok mindazt utánuk,amit véghez vittek.Lesz jobb is.Az oroszok most nincsenek olyan jó formába,és nem hiszem,hogy Németh András,Pálinger,Görbe és Tóth szó nélkül hagyni fogják,hogy az oroszok leverjenek minket.Ugyhogy hajrá csajok,veletek vagyunk.

2007. december 12. 17:25:06

Norway

Ha már ott tartunk , hogy a magyar csapatot fikázzuk a 2 döntetlenért meg az egy vereségért akkor csak rá kéne nézni a másik csoportra is , hogy az éppen aktuális ellenfelünk az orosz válogatott is kapott már ki mintahogy MINDENKI ezen a vb-n . Norvégiátol vereség Macedónia ellen nehéz meccs nem is beszélve a Brazilok elleni döntetlenről ahol szinte végig vezettek a Brazilok 3 góllal ! Mondjuk Trefilov elég határozott interjúját olvastam Nem vagyunk hajlandóak a vb-címet odaadni másnak az olimpia lebeg a szemünk előtt és ehhez a legjobb úta VB-arany amiért mindent megteszünk ... ! Ki gondolta volna ? :) Ahhoz a magyar csajoknak is lesz néhány szavuk Treff 12-es :) ! Mondjuk félek egy kicsit a bíróktol is a címvédőt fogják támogatni meg a sportdiplomácia is nekik kedvez ez sose elhanyagolható tény :( ! Remélem a germánok kikapnak az új erőre kapó franciáktol !

2007. december 12. 16:53:56

Horvath Laszlo

Egy vilagbajnok eselyes magyar csapatnak nem a keet dontetlenre kellene buszkenek lenni!!!Mindenkit le kellett volna gyozni!!!Ez nem ment,,, ez a problema.
Előzmény: #247 bucimaci 2007. december 12. 0:12:33