Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda vb 2007

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2007. december 11. 23:17:32

tilla77

Rengeteg hozzászólást elolvastam. Néha a hajam téptem. Ez a meccs gyakorlatilag a mindegy-mindegy levezető volt. Nagy Attilának pedig, NA tudta nagyon jól, hogy hagyni kell a pályán azokat is, akik amúgy nem kerülnének be, nekem üde színfolt Szamoránszky és Szucsánszky, nem remegett meg a kezük. És Szücs Gabi játéka is tetszett. A többiek pedig pihenjenek rá a csütörtöki orosz meccsre. Nem jósolnék, hogy ki nekünk a jó ellenfél, azt gondolom a világ 8 legjobb csapata között nincs nagy különbség. Mind a négy meccs 3 esélyes, tudom ez furán hangzik, de ez így van. A franciák otthon vannak, Koreának az utolsó esély az olimpiai részvételre és azért nem mondanám, hogy olyan rossz csapat, Angola nem tudom mire lehet még képes, a norvégok, románok, németek pedig akár betlizhetnek is. Az oroszokat szerintem a legjobban ismeri NA és az egész csapat és ha azt mondjuk, hogy Románia-Valcea, akkor Oroszország-Zvenigorod. Itt már nincs verhető vagy verhetetlen ellenfél, itt nyerni kell. És bár a román meccs után mindenki ajnározta a lányokat, most mindenki a földbe tiporja, én azt mondom, ez volt a 7. meccs és még van 3. KO szakasz. És az igazi VB itt kezdődik. Láttuk jól játszani őket, fejlődni, láttunk rosszabb teljesítményeket, kiegyensúlyozott játékot. Ne temessük őket. És nemcsak 4 jó játékos van a fedélzeten. Vagy a kézilabdabarátok nem tudnak számolni? hehe Csak még egy aprócska megjegyzés, a jégkorongban ismeretes a 2. sor, ma és a vb-n többször láthattuk élesben ez, kézilabdában hogyan is működik, mi 5 góllal kaptunk ki, a németek 8al ezzel a taktikával és érdekes, a németek 8 gólos vereségét senki nem rója fel. Hát így állunk. Semmi sincs veszve. Lehetünk világbajnokok és akár 8-ak is. Nagy eredmény ez is, mert a mezőny nagyon kiegyensúlyozott. Előre ne sírjunk, ne acsarkodjunk, mert az a 16 játékos azért küzd, hogy nekünk is jó legyen, ezt tartsuk tiszteletben. Hajrá csajok.

2007. december 11. 23:13:32

Horvath Laszlo

Igen jol laattad Attila,,, pont errol beszelek en is.....nem kert idot csak a masodik sort jatszatta. Gorbe szinte vegig a padon ult!!!Itt ment el a legjobb negy!!!
Ezvan......
Előzmény: #242 Nagy Attila 2007. december 11. 22:22:47

2007. december 11. 23:05:52

Horvath Laszlo

sajnalom,,, ez nem leszolas,,, Magyar realitas!!!
Előzmény: #236 andean 2007. december 11. 21:01:23

2007. december 11. 23:04:40

Horvath Laszlo

SAjnalom ez a realitas........

2007. december 11. 22:22:47

Nagy Attila

Hát megnéztem a Koreai meccs ismétlését. Jól láttam, hogy Németh András nem kérte ki idejét a 2. félidőben???? Meg se próbált segíteni a csapaton?? Nem ez lenne a dolga??? Könyörgöm Ő nem hagyhatja cserben a csapatot ha baj van, EZ A DOLGA EZÉRT VAN OTT!!! Vagy nem tudta mit mondjon? BB.-t teszi jobb átlövőbe (még ha csak ideiglenesen is)? Én ezt nem értem. Reménytelen 7-8 gólos hátrány ezt nyilatkozta. Hát akkor megkérdezném hogy SZERINTE a továbbiakban a magyar válogatott tud nyerni akár 1 mérkőzést is vagy jöjjön haza a csapat? Mert ha szerinte egyet se nyerhetünk akkor minek küzdjünk?

Ja és ne emeljünk már ki 4 "kivételes" játékost, mert itt nem csak játékosok vannak hanem csapat. A csapatot kéne felépíteni okosan, mert nagyon jó játékosok vannak a MAGYAR válogatottban!

A HAJRÁ MAGYAROK-ban benne van Németh is, kérem ne hagyja cserben a csapatot, kívülről minden más. Kívül látszik a hiba, belülről a játékosok csak küszködnek.

Hú de bosszantó, felejthető meccs volt!

De sebaj lehet javítani, ennek semmi jelentősége nem lesz HA LENYOMJUK AZ OROSZOKAT! Agresszíven!

HAJRÁ MAGYAROK, hajrá lányok!

2007. december 11. 21:58:55

lagurus

Fényképezd le!

2007. december 11. 21:38:30

Zsolti

Hahóóó valakiiiii!!!!Miért nem lehet a képgalériábol képet kimásolni???Pedig nekem akkor is kell onnan kép!!:)Valaki segiitsen...!!!

2007. december 11. 21:18:57

Tücsi

Így van Logen! Hajrá Magyarok, hajrá Lányok! Tudja valaki, hogy csütörtökön mikor játszunk?

2007. december 11. 21:13:17

LoGeN

nyilván a realitas talajan kell maradni, de nem kell besz.arni az oroszoktol

2007. december 11. 21:12:07

LoGeN

A román meccs után mindenki puncsolt, most meg ratyi minden, ilyen a magyar szurkoloi virtus. hajra csajok