Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda vb 2007

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2007. december 11. 18:39:33

kapor

ez a német csapat a második legjobb a mezőnyben norvégia után..

2007. december 11. 18:36:56

Alesha

Igen, Ibit nagyon össze kéne kaparni. NAgy tehetség, és szükség van rá. Gyerünk Ibi!

2007. december 11. 18:16:18

kapor

sztem mehlmannt többet nem fogja nevezni a kapitány :) a legjobb az lenen ha visszatérne győrbe és megint összeszedné magát mert így egy tehetség veszhet el..

a németek meg miért ne akarnának a franciákal játszani? jó tudom hogy a negyeddöntő más meg minden mert nem számit az eddigi forma de azirt sejtet valamit hogy kikaptak angolától az oroszoktól és lefogadom hogy még a tétnélküli mecsen a norvégok is megverik őket :) ha nem hazai környezetben játszanának már kiestek volna szvsz :)

2007. december 11. 18:11:57

Csabai Ferenc

Én nem irtam hogy világbajnokok leszünk. Eddig is azt irtam h serintem NEM leszünk világbajnokok, met hiányzik a széljátékunk, a beállósjátékunk, az átlövők meg hol jók, hol pocsékok. Ez még változhat, de mennyi erre az esély? nem sok... Tény h az oroszokat is meg kell verni ha világbajnokok akarunk lenni. De Koreát is :))))
Előzmény: #219 Buki 2007. december 11. 18:04:21

2007. december 11. 18:09:41

Norway

Most a következő meccset felfoghatjuk úgy is (ger-rom) , hogy ki nem akar a hazai csapat ellen jáccani ? :) Nagyon valószinű , hogy a németek nem akarnak így kikapnak és akkor angola míg a románok az oroszokkal nem akarnak így muszáj nyerniük így is lesz :) ! Az a csapat aki meg világbajnok akar lenni mint ahogy már a magyaroknak jó páran kiosztották 1 jó meccs után meg kell tudni verni Oroszországot is! :) A Norvégok világbajnokok akarnak lenni és megtették :) ! A mai meccset gyorsan el kell felejteni ! SZép volt Gabica Gratulálok ! Tomorinak és Mehlmannak ki vette meg a repülőjegyet ? Elbeszélgetnék vele :)

2007. december 11. 18:07:34

Alesha

Nem baj csajok, én azért szeretlek titeket....

2007. december 11. 18:06:47

kapor

németh andrás is úgy gondolja hogy a németek győznek.. :)

2007. december 11. 18:04:21

Buki

Na, most jon a szokasos temetes meg az alazas, hogy a jatekunk egy nulla, meg hasonlok. Ugyanazoktol, akik tegnap azt irtak, hogy mi leszunk a vilagbajnokok...

2007. december 11. 18:03:06

Hami19

Elég sokféle felfogásban fel lehet fogni ezt a mérkőzést,szerintem
1,Arra számítunk,hogy a németek kiverik a románokat és így az angolaikkal játszunk
2,Vagy ténleg ennyire rosszul játszottunk,így legalább most jött ez a holtpont mint késöbb remélem....

2007. december 11. 17:58:34

kapor

majd meglátjuk.. nem tudhatod hogy a németek hogy gondolkoznak, melyik csapatot akarják..