DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYEBxsNs' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Andersent menesztették | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Andersent menesztették

2011. március 7. 14:05 © handball.hu

Alig több mint egy hónapot töltött a Vâlcea kispadján Anja Andersen, azonban az Itxako elleni második BL-vereséget követően a román csapat vezetősége Kovács Péter után őt is hazaküldte.

Fotó: Donald Brohus (ekstrabladet.dk)
Fotó: Donald Brohus (ekstrabladet.dk)
A hírek szerint az edzőnőt hétfőn reggel telefonon értesítette az együttes vezetősége munkaviszonyának azonnali megszüntetéséről.

Lasse Zäll, a "trénerközvetítést" bonyolító cég ügyvezetője az www.ekstrabladet.dk érdeklődésére elmondta, hogy a klubvezetésnek nem volt türelme kivárni, míg végre elfogadható eredményeket ér el a csapat, ráadásul az együttes játéka egyre inkább a skandináv stílus felé tolódott.

"A játékosok felszabadultak a szigorú, diktatórikus edzésmódszerek alól, amit nagyon élveztek. Igaz, az örömük nem tartott sokáig" - fogalmazott Zäll.

A csapat az utolsó két középdöntőbeli mérkőzését idegenben játssza, először a montenegrói Budućnost, majd a szlovén Krim ellen.

Információink szerint a vezetőség a tavaly nyáron távozó Radu Voinát szeretné felkérni ismét a csapat irányítására.

Bajnokok Ligája, az 1. középdöntő-csoport állása
1.Itxako Reyno de Navarra4301108-10356 pont
2.ŽRK Budućnost ŽRK Budućnost T-Mobile4202118-11714 pont
3.HCM Râmnicu Vâlcea CS Oltchim Rm. Vâlcea420299-9814 pont
4.RK Krim Mercator RK Krim Mercator4103122-129-72 pont

Şoit: Végig hittünk a győzelemben
Nem jött össze a hazai győzelem
Már elfelejtették a múlt heti kudarcot
Turej lőtte a győztes gólt
Szűcs Gabi is elutazott Estellába
Győzelemmel kezdett Andersen
Kovács Pétert Anja Andersen váltja

© handball.hu

További hírek