DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYYWOg0y' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szűcs Gabi is elutazott Estellába | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szűcs Gabi is elutazott Estellába

2011. február 12. 4:00 © handball.hu

Anja Andersen akkor sem ül tétlenül, amikor épp nem Vâlceában tartózkodik, hanem Dániában. Csütörtök este csatlakozott a román fővárosban a csapathoz, péntek reggel pedig elutaztak Estellába, ahol az Itxako ellen lépnek pályára a BL-középdöntő második körében – Szűcs Gabival.

Szűcs Gabi is elutazott Estellába
Ezúttal visszakerült a keretbe Ionela Stanca, aki elmesélte az új edzőnek, hogy állandó fájdalmakkal a térdében játszik. Andersen válasza az volt, hogy kihagyta a múlt heti keretből, de hírek szerint a beállós térdéről készült leleteket kielemeztette egy dán szakemberrel, és most lehetőséget ad a játékosnak.

Kimaradt az utazók listájáról Ramona Farcău, valamint a két kiváló balkezes lövő, Melinda Geiger és Patricia Vizitiu is. A keretbe olyan játékost is nevezett, aki utoljára három évvel ezelőtt, Gheorghe Tadici idejében lépett pályára BL-találkozón, ő Adriana Ţăcălie. Az újonnan szerződtetett Julija Manaharova pedig debütálhat a BL-ben, és Szűcs Gabi is erősítheti a védelmet.

Kapusok: Tolnai, Pâslaru
Beállók: Manea, Stanca
Szélsők: Ardean Elisei, Curea, Manaharova, Nechita
Irányítók, átlövők: Neagu, Beşe, Luca, Ţăcălie, Özel, Fiera, Pidpalova, Szűcs

Kérdés, hogy a spanyolokat is sikerül-e meglepni egy össze-vissza cserélgetett csapattal, mint múlt héten a Budućnostot, amelynél még Bojana Popović sem volt elég a győzelemhez. Érdekesség, hogy az Itxakóban játszik egy másik „univerzális” játékos, akit szintén Anja Andersen irányított sokáig, ő az orosz Emilija Turej.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)



Bajnokok Ligája, középdöntő, 1. csoport, 2. forduló

Itxako Reyno de Navarra – CS Oltchim Rm. Vâlcea
19.00, Estella
Játékvezetők: Claus Gramm Pedersen, Henrik Mortensen (dánok)
Internetes élő közvetítés: román DigiSport (Sopcast programmal!)


Bajnokok Ligája, az 1. középdöntő-csoport állása
1.RK Krim Mercator RK Krim Mercator110030-2642 pont
2.HCM Râmnicu Vâlcea CS Oltchim Rm. Vâlcea110021-2012 pont
3.ŽRK Budućnost ŽRK Budućnost T-Mobile100120-21-10 pont
4.Itxako Reyno de Navarra100126-30-40 pont


Győzelemmel kezdett Andersen
A Krim szerezte meg az első pontokat


© handball.hu

További hírek