Fórum - Olimpia 2004
2004. július 27. 11:43:23
Cseszregi Balázs
2004. július 27. 11:23:51
CsőZsó
Én ezt csakis és kizárólag arra értttem,ha azonos képességű sportolókról van szó!!!!!!!!!!
2004. július 27. 11:21:21
CsőZsó
De mondjuk Perez,Diaz,Janics vagy éppen Boki esetében nincs rivalizálás,mert nincs ugyanolyan képességű magyar...
Most tudom,hogy bele fogtok kötni Janicsba,de ott nem a szövetgési kapitány döntött,hanem a válogató!
Visszatérve a kapusokra.Mondom,lehet,hogy túl elfogult vagyok,de jobb kapusnak tartom Sugárt,mint Sirinát!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!
2004. július 27. 10:56:18
Cseszregi Balázs
2004. július 27. 8:32:16
bniki
Sugár Timi a ziccerek védésében jobb, ezért az ő védése látványosabbnak tűnik, míg Sirina az átlövésekben jobb. A franciák ellen be is bizonyította a 60%-os védésével.
Jövő héten a franciák ellen 2 meccs, majd az olimpia előtt Athénban a spanyolok ellen.
Hajrá Csajok!
2004. július 26. 15:11:03
Mse
Jó ez az oldal, bár az még jobb lenne ha egy kicsit részletesebb statisztikákat is közölnétek. Nem tudom, egyáltalán van e jegyezve , hogy vki hány gólpasszt ad, hány labdát szerez,hány gólt lőnek róla, ill. hány kiállítás van róla, hány percet játszott, stb? Vagy ilyenek csak a kosárlabdában léteznek?
Hajár Csajok & Fiúk :))
2004. július 26. 12:39:31
CsőZsó
Engem is sokkolt,hogy SUSU a kimaradó.Lehet,hogy mivel Fradista vagyok,elfogult is,de én sokkal jobb kapusnak tartom Timit,mint Sirinát.És ha rajtam múlott volna,akkor egy igazi magyart viszek ki az Olympiára!!!És én úgy gondolom,a kapitámynak vannak úgynevezett "fix" emberei,akihez ragaszkodik.Még akkor is,ha ezekre a játékosokra semmi szükség nincs!A személyek megnevezése nélkül mondom,hogy-szerintem-sokkal többet ért volna kivinni Timit,és a mezőnyjátékosok közül itthonhagyni valakit.Mert van olyan,aki nem oda való!!!!!!
Az előolympiáról annyit,hogy nem rossz eredmény ez!Sőt..!A mai Nemzeti Sporttal viszont nem értek egyet,hogy visszavágtunk a franciáknak a vb-döntőért.Ez nem egy rangos világverseny döntője volt!Majd ha az Olympián ejtjük ki őket,akkor talán...Szép eredmény,ez tény,főleg Boki,Fari meg Bohus Bea nélkül,de azért nem egy VB-döntő...
2004. július 23. 22:29:55
paha
2004. július 23. 20:39:22
Varga Béla
Női kézilabdatorna, Boulzac
Dánia-Magyarország 28-27
forrás: NSO
2004. július 23. 18:36:37
discantus
tudom, hogy csak egy elő-olimpia, és így nem is ehhez a témához tartozik, de amint megtudjátok, felraknátok a dán-magyar eredményt a honlapra? amilyen hamar csak lehet! köszönöm szépen!
discantus