kizárt a közvetítés... )-:
Mocsai terve az, hogy kiviszi Balogh Beát is Lovász Zsuzsa mellett, ha Kindl Gabi, Tóth Timi vagy Siti Eszter nem teljesít jól. Sirinán sok mindenki meglepődött, de szerintem ő is jó. Annak nagyon örülök, hogy Kirsner Era megy, mert jobb mint Nagy Ivett. Sidney előtt Erát legyőzte Lőwy Dóri (az volt akkor Mocsai utolsó döntése), most már tényleg megérdemelte az olimpiát. A magyar-svéd debreceni meccse után eléggé le volt törve Era, de pénteken mindent beleadott és sikerült.
Egyébként ott voltam az első meccsükön. Nagyon barátságosak, közvetlenek (sikerült velük fényképészkednem is). Ezért szereti őket minden sportszerető ember.
Közvetíti valamelyik csatorna a francia tornát?
Hajrá csajok!!!!
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de engem sokkolt, hogy SUSU marad.Az o helyeben en elmennek egy masik orszagba kezilabdazni, mert ott jobban megfizetnek es mehetne olimpiara, ahogy ezt Sirina is tette.Mert Sugar Timi nem az a kapus aki az olimpiat a tv-n keresztul kell kovesse.Nem akarok rossz lenni de ot legalabb Sugarnak hivjak es nem Sirinanak, ha mar nem a teljesitmeny a mervado.Es om mar bizonyitott vilagversenyen:(
szerintem a Kapitány úgy gondolkodik, hogyha Lovász felépül a hátralévő időben és olyan formában lesz, mint a VB-n, akkor ő lesz a jobbszélső, ha meg nem, akkor még mindig viheti BB-t. vagy akár mindkettőjüket és a belső emberekből (Tóth Tímea, Kindl Gabriella) hagy ki valakit...
Nem gondoljátok hogy a sérült Lovászt nem kellett volna betenni a csapatba?
Magyarország
Ukrajna
Görögország
Kína
Brazília
lásd "Olimpia" menüpont! :-)
Olvastátok a Ferling Dettivel készült nyilatkozatot?Hogy az Olympián a másik csoportban sokan a 4.helyre pályáznak,hogy a magyarokkal játszhassanak?Nevetséges.Amúgy meg nagyon igaza volt Dettinek,hogy a Podgorica is a Dunaferrel akart játszani aztán oda-vissza 6 lett belőle...
Kivel vagyunk mi egy csoportban az Olympián?Én még nem olvastam ilyet sehol.De ha mások a 4.helyre pályáznak,akkor az olyasmit jelenthet,hogy mi csoportelsők leszünk?!!.....
Ez hülyeség,SUSU JOBB mint Sirina.Bár,kb.egy szzinten van a két kapus,ez már csak attól függ,hogy melyik fog ki jobb napot!De én-nemcsak mint Fradista-de SUSUra szavaznék!
Era ideje lejárt?!Ha az Eráé lejárt,akkor a fél magyar válogatotté is...
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!