Hi! Szt. tök yool játszottak a csajok a ferdeszeműek ellen!Nem??? A mai meccsre qrva kíváncsi vok! Remélem nyerünk csak annyit mondok h hajrá MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ CSAJOK VELETEK VAN EGÉSZ MAGYARO NYERNÜNK KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!FÚJJJ FRANCIÁKKKKKKKKKKKK!!!!!!!FÚJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!
Húúú,Dánia 9-cel verte a franciákat...Tényleg nagy formajavulásra lesz szükség,hogy "célba érjünk" De meggyőződésem,hogy a játék időnként még csak kis kezdeti botlás volt,de lesz ez még 1000x jobb is!!!!!
Tegnap éjjel láttam 1 hullócsillagot.Gondolom mindenki kitalálja,mit kívántam...
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!Gyerünk csajok,veletek vagyunk!!!!!!!
Elnézve a LÁNYOK tegnapi meccsét valamint a Dán-Francia rangadót, sokat kell még javulnunk, ha aranyat akarunk nyerni!
HAJRÁ MAGYAROK!
SITI ESZTINEK 80. válogatottsága alkalmából nagyon-nagyon sok szeretettel gratulálok és további sok sikert kívánok neki!!!!!!!!!!!!!!!
Pigának pedig 125.válogatottsága alkalmából kívánok hasonlókat!!!!!!
Hát ez is megvan...Gartulálok,csajok!Azért nem szidom a játékvezetőket,mert mindkét oldalra voltak hatalmas tévedések.Bár szerintem a kiállítások fele jogtalanul történt a mi oldalunkon!Fantasztikus az a Boki,ha nem emgy neki is lő 8 gólt!Szerintem kicsit időnként flegmán játszottunk(Görbicz..) és nagyon sok volt a hiba a játékban.Pontatlanság,ez a legjobb szó.Bele se mmerek gondolni,mi lenne,ha nem lenne egy Pálinger Katink a kapuban!"Pélinger..Pálinger.." Most már én is-mint velem együtt szerintem sokan-megkönnyebbülve várhatjuk a folytatást,ami ennél remélhetőleg sokkal-sokkal jobb lesz!Bár a döntőben kiegyeznék egy hasonló eredménnyel...
Bárhogy is,de SZÉP VOLT CSAJOK!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok,szépek voltatok tegnap a megnyitón!Mondjuk én csak Bokit meg Erát véltem felfedezni,de....
Előre is nagyon sok sikert vasárnapra!!!RIA RIA HUNGÁRIA
"Ma elindulunk,hogy szétszakítsuk a gátakat,
Ma elindulunk,hogy valóra váltsuk az álmokat,
Ma elindulunk,hogy céljainkért megküzdjünk,
Istenem,kérlek segíts,hogy győzhessünk..."
Nem igaz,én a legjobban!:))MÉg bulizni sem fogok járni sehova a meccsek miatt!És tőlem ez nagyon-nagy szó!
Na megyek,veszek jópár videókazit.HAJRÁ CSAJOK,VELETEK VAGYUNK,BÍZUNK BENNETEK NAGYON!!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
....És reméljük Lovász Zsuzsi sem fog ekkora pofonokat kiosztani:))
Na jó ez egyáltalán nem vicces;)