Kirsner Era valóban a legjobb,de azért Nagy Ivett sem semmi!!Ráadásul Ivett még nagyon fiatal,és meggyőződésem,hogy pár éven belül posztján a legjobb lesz a világon,de ahhoz még egy kis rutin is kell neki!
Csak annyit, hogy a legjobb balszelso Kirsner Era.A kapusokkal kapcsoltaban nr1 Palinger es nr2 Sugar.Ez nem lehet kerdeses!Hajra magyarok!
2004 ATHEN OLYMPIC GAMES GOLD=HUNGARY!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem teljes mértékben esélyesek-és méltóak vagyunk az aranyéremre!!!!Nincs még egy ilyen kiváló játékosokból álló CSAPAT (a szó szoros értelmében) a világon!!!!Hiába van a dánoknak több hatalmas nevű és szuper játékosa,nem csapat ezért nem nyerhetnek!!!HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!
Úgy tudom, hogy a Pegazus Tours szervez utazásokat az Olimpiára!
pegazus.hu
nem matematikázom, csak a Győr dániai játékán gondolkodtam el egy sort.
discantus
Tudja valaki, hogy az olimpiára hogy lehet kijutni, mondjuk az elődöntőre. Megy majd valamilyen szurkolói busz, és mennyibe kerülne összesen?
Kapusposzton Pálinger Kati helye megkérdőjelezhetetle, 2, számú kapusnak meg talán Sirina előrébb van mint Sugár. A bal szélre nálam Ivett a Number One, Kirsner Era ideje már lejárt.
Ide figyelj!!!
te csak ne szapudl az ETO-t!!!!
ha jobban belegondolsz: az ETo attól a Viborgtól kapott ki, aki megverte a Slagelsét
ez a Slagesle pedig kiverte a Fradit a BL-ből
csak ennyi
szélső poszton pedi Kirsner labdába se rúghat Vérten, és Nagy mellettt
és remélem, hogy a prof. Pálingert, és Sirinát viszi az Olimpiára
Köstner Vili bá' e'mondta már az elején, hogy Sirinából jól felkészültek a dánok, a lábához lövik a labdát, amit Irina nem szeret. kíváncsi lennék, hány gólt kapott pattintottból, vagy lábra lőttből.
szerintem bal szélre csak egy játékost visz Mocsai, tekintve, hogy világversenyekre (16-os keretbe) is csak egy játékos fért be oda, nemhogy egy olimpiára (15-ös keretbe).
discantus
Teljesen egyetértek veled. Egyértelmű, hogy Pálinger és Sugár is jobb mint Sirina. És ha Mocsai csak két kapust visz, akkor remélem őket viszi. Vegyük sorra: Pálinger a VB-n nyújtott teljesítményével minimum a világ legjobb kapusa címet érdemelte volna....persze, az a Nicolas kapta aki a Viborgban általában csak csere....és miért? Mert a szövetség főtitkára francia....na de ezen már nem lehet változtatni....de lényeg ami a lényeg, hogy Pálinger azóta ugyanabban a formában véd, mint a VB-n. Szóval szerintem az ő helye biztos. A másik Sugár, aki szintén remek formában véd már hónapok óta. Az én válogatottamban az ő helye is biztos lenne, de Mocsai nem tudom hogy gondolkodik.Vértenről csak annyit, hogy most már három meccsét láttam egymás után, és mindegyiken rettenetesen rosszul játszott. Erre a posztra Nagy Ivett és Kirsner kéne a válogatottba....szerintem.....
Üdv: Peti