a tegnapi meccs alapján Sirinának sincs helye a válogatottban, nemhogy Vérten Orsinak!!!!
nem szakmai okokból? a mai meccs alapján is ezt állítod? nézzük csak a mai Orsit! ez válogatott szint? hm. mert szerintem a mai Orsi (és a Győr is) borzalmasan játszott. már értem, pl. Mörtel miért nem válogatott. egyszerűen nem oda való. több ideig kell jól játszani, és mindig megfelelő időben. Ibike is messze alulmúlta önmagát. soroljam még? hogyhogy a Viborg nem bukott el sem a dán kupában, sem a dán bajnokságban, sem az EHF-kupában? valószínűleg ott nincsen soha hullámvölgy. a Győrnek még mindig van.
discantus
igen, valóban fradista vagyok. Nagy Ivettnek szerintem nincsen rutinja, és őszintén szólva Orsinak sem sok.
discantus
nem csak bajnoki meccsek vannak a világon.
discantus
Én nem tagadom, hogy Kirsner is nagyon jó.....szeretem a játékát.....gyors, jól fordul le....de szerintem Nagy Ivett is van olyan jó......ha nem jobb.....
mindketten jók leindításokból, jó százalékban dobnak, és mozgékonyak.....
Én Dunaferr szurkoló vagyok, Te mindenbizonnyal Fradista, ezért értelemszerű, hogy inkább a saját csapatunk játékosát látnánk ott....
De az biztos hogy nehéz döntés....reméljük Mocsai majd kettejük közül az éppen jobb formában lévőt rakja be a kezdőbe....de nem a mi dolgunk eldönteni....
Peti
elmondanám Neked, hogy összegzésként Kirsner Erika a legjobb a poszton. bár ez csak "szerintem".
discantus
ha megnézed a bajnoki meccseken a statisztikákat, Orsi szinte
folyamatosan jó teljesítményt nyújt. Era pedig nem mindig. Nagy Ivett
pedig ellövi a labdákat.
hát remélem, hogy ezt TE sem gondoltad komolyan!!!
discantus
Szerintem Nagy Ivett, és Kirsner is jobb Vértennél.....mondjuk nem láttam sokat játszani....csak a Fradi-Győrön (élőben), Győr-Viborgon (TV), és a Dunaferr-Győr párharcokban (TV). Egyik meccsen sem nyújtott jó teljesítményt.....Ellenben Nagy Ivettet volt szerencsém élőben négyszer is megnézni Újvárosban, és mindig remekül játszott. Kirsnert is láttam már párszor élőben....ő is jól játszott....általában.
Összegzésként: Szerintem Nagy Ivett a legjobb a posztján. Üdv: Peti
Nagy Ivett és Kirsner közül bármelyik helyett jobb választás lenne Vérten Orsi!!!