Lànyok, a svédek ellen esetleg néha megprobàlhatnàtok futni is a pàlyàn. màrcsak a vàltozatossàg kedvéért is. futni pedig ugy kell - ha màr nem emlékeznétek rà -, hogy az ember egyik làbàt mindig rakja màsik elé.GYORSAN
Sziasztok,
tudna nekem valaki adni olyan infót,hogy melyik Tv adón megy itt Magyarországon a kézilabda?Mert épp itthon vagok és nem találom sehol,hogy,hol,mikor,merre,meddi??
Előre is köszi
nem vagytok valok egy magyar vàlogatottba sziv nélkul
Sajnos mi "szolid" kézilabdát játszunk, ezek az északi lányok (fizikailag is erősebbek)ütnek, vágnak, könyökölnek bírói segédlettel.
Ennek köszönhetően természetes, hogy elfáradnak, kidőlnek a lányok, sajnos így nehéz
lesz a holnap is de reménykedjünk, hogy mentálisan sikerül összeszedni magukat és HAJRÁ, HAJRÁ,HAJRÁ!
A sors szeszélye folytán van egy óriási lehetőségünk amit a mai játék alapján meg sem érdemlünk. Nézzetek magatokba, mert bár már 46 éves vagyok, ilyen lélektelen magyar kézi csapatot még nem láttam. Szégyen amit csináltatok és tovább ne kísértsétek a sorsot meg a Jó Istent aki most mellénk állt. Hol volt az egymás bíztatása, hergelése az úgynevezett spanolt állapot ami nélkül még a hollandokat sem lehet megverni? Állítólag nagyon együtt van a csapat. Nos ebből semmi sem látszott. Kaptatok még egy esélyt, tegyetek félre minden sérelmet és éljetek vele.
ne féljetek senkitöl és semmitöl! ninics vesztenivalótok! tomi játszhat holnap?
Ébresztő ! Ébresztő ! Ébresztő ! No,nem most,hanem holnap. Drága,kicsi lányok,próbáljátok megtalálni a franciák elleni jó formátok ! Mindenki Nektek szurkol ezerrel ! Érezzétek át a helyzet nagyságát , és nyerjetek holnap ! Zitus ! Éjszaka ne agyaljál,hanem inkább aludjál:)! Mindannyiotoknak nyugodt,pihentető éjszakát kívánok !
Hajrááá, csajok!!! Hajrááá,magyarok!!! Mindent bele !!!Veletek vagyok szívvel-lélekkel !!!
dincsinek: az azonos pontszámú csapatok egymás elleni eredményeit vetik össze.Nekünk hat pontunk lesz,ha nyerünk holnap,a svédeknek is, és a franciáknak is ,ha nyernek az ukránok ellen. De mi mindkettőjüket megvertük,ezért megyünk mi az elődöntőbe.
Segitseg!
Pontegyenloseg eseten hogy van a tovabbjutas??
Hát, régen voltam úgy letörve, mint a meccs után. Egyszerűen nem értem a dolgot. Fáradtnak, enerváltnak tűnt mindenki. A franciák segítettek egy kicsit, de a lényeget a magyar csapatnak kell hozni. Szurkolunk, hogy meglegyen.
Lányok rajtatok a világ szeme ,de sztem ezt most ti is tudjátok!!!!!!!!!!Hajrááááááá!!!!!!!!!!!