Lányok! Fogadjátok meg Sziszi bá tanácsát,amit az újvárosi lányoknak szokott mondani:"A SZÍVED,LELKED ÉS A KOPPANTÓD OTT LEGYEN A PÁLYÁN! (koppantód=fejed)Hajrá Csajok!Hajrá Magyarország!
Tudom sokan legszivesebben megköveznétek de akkor is mondom ha tovább jutunk nem tehetünk rola nem érdemeljük meg!!!AZÉRT NAGYON SZERETNÉM !Mátéffynak minimum bocsánatot kellet volna kérni!! TÖLÜNK szurkoloktol.
Gyerünk lányok mutassátok meg, hogy nem ennyit tudtok!
(És adjatok a norvégoknak egy esélyt, hogy bebizonyíthassák a becsületességüket.)
Hajrá Magyarország!
Sajnos még a videón sem hallottam bocsánatkérést sem Mátéfitó, sem Tomoritól. Minimum meg kellett volna tenni legalább a szövetségi kapitánynak. Ha elvállalok egy ilyen súlyú és szép feladatot előtte számba veszem a képességeimet és utána döntök, hogy csinálom -e.
Ha ez akkor nem történt meg legalább most vonja le a kapitány a következtetéseket.
Kedves Csapat!
Jatekot szeretnenk latni es akaratot. Nagyon sokan szoritanak ertetek, de a tegnapi jatek lattan mar sokan legyintettek. Szedjetek össze magatokat hajtsatok es fussatok. Svedo. csak nagyobb orszag, a ti sportagatokban nem JOBB! Ezt kerem elhinni sziveskedjek!
Minden jot! Hajra Magyarorszag!
Mátéfi Eszternek üzenem, hogy ez nem a mentális javítgatás időszaka, a Tomori magatartása teljesen rányomja a bélyegét a többiekre! Ez az enerváltság ragályos, én azonnal eltávolítanám! Rettenetes volt végignézni, hogy mennyire nem ment a Hollandok ellen sem!
A Zita kiteheti a lelkét is ha nincs partner! Koncentráció hiányzik, kiesnek a kezekből a labdák, ez nem ügyetlenség, hanem dekoncentráció!
A Tóth Timit, meg ha kivitte, tessék rá számítani és nem a Tomorival kínlódni! A Temesre is lehet terhelni!
Lányok!Ébresztő!Ennél ti többre vagytok képesek!Hajrá Csajok!Hajrá Magyarország!
szegény Zizi valoban a szakadás határáig hajtotta magát,rajta nem mult semmi,meg a két kapuson sem.Dehát a többiek? A titkos fegyver Toth Timi? Esztert tiszta szivböl sajnálom: tulvállalta magát!Békéscsaba után a nemzeti csapatot is padlora vitte.Talán most belátja hogy nem odavalo,mármint a kispadra.Lányok szedjétek össze magatokat mindent bele hadd lássák milyen a magyar virtus!!!
Most néztem meg az interjúkat, és nagyon el vagyok keseredve Zizi-t látván. Ezúton is üzenemm neki, hogy a vb-ig egy tehetséges játékosnak tartottam, de semmi több. Az eb-t látva viszont, Zizi lett az általam egyik leginkább többre tartott ( mind az akarat, és mind a tudás alapján) és legszerettnivalóbb magyar kézilabdázó!
Zizi, én megegemelem a kalapom előtted!
hát nem nagyon vagyok most boldog! holnap kiderül: menny vagy pokol. csak rajtatok múlik. Én bízom Benetek! hájrá csajok!