Fórum - Eb 2010 üzenőfal
2010. december 16. 15:19:37
dr. Tollner Ferenc
Nem gondolja, hogy a válogatott nem igazán minősíthető játéka az Ön eltávolítására irányul? Már volt rá példa Mocsai Lajos esetében, hogy szégyenletes szereplés után távoznia kellett. Alkalmasságát azóta sokszorosan bebizonyította, tehát nem benne volt a hiba. Úgy gondolom Ön is nagy tudással és szakmai érzékkel rendelkező szakember. Nem tudom hazánkban mikor jön el az az idő amikor lélektelen játék után a játékosnak, esetleg többnek is kell mennie, nem pedig az edzőnek. A válogatott összetételéről az a véleményem, hogy ideálisan ötvözött a rutin és a fiatalság. A hozzáállásuk azonban egy-két kivétellel csapnivaló. Amennyiben megmaradna szövettségi kapitánynak, javaslom bátran cserélje le a keret akár nyolcvan százalékát is, mert rengeteg tehetség található a Magyar élvonalban, és meg kellene tanulni minenkinek, hogy a válogatottság, az ország képviselete nem privilégium, hanem nagyon kemény kötelezettség.
A továbbiakra sikereket kívánok Önnek, úgy mint a Magyar női kézilabdának.
2010. december 16. 14:28:02
Köllő Józsefné
2010. december 16. 13:57:02
sebok csaba
Meg vasarhelyi ifi korabol('980-as evek eleje) ismerem, mint jatekvezeto-jatekos talalkoztunk is. Elveztem meresz, mindent beleado jatekat, de ma kiabrandit szovetsegi kapitanyi teljesitmenye. Sajnos keves ralatasom van a magyar bajnoksagra, de az EB-n szereplo magyar csapatnal gyengebben felkeszitett cimeres "csajokat" talan meg nem lattam. Nem akarok neveket emliteni, de altalanossagokat, szemet szuro hianyossagokat szova tennek.
Eloszor is a csapatfegyelemrol tennek emlitest, egy, a valogatottnal nem ismert fogalom. Mindenki jatszik, ahogy tud es akar. Masodsorban az elkepzeles, taktika nelkuli jatek volt szembetuno! Igy csak az iskolaudvaron lehet jatszani, de nem egy kontinensviadalon. Egy csapat jatekat lehet, de nem szabad a kapusra es ket atlovore alapozni. Marpedig a magyar valogatottnak sem iranyitoja, sem beallosa, sem szelsoje ezen az EB-n nem volt! Mindezek megalmodoja, elokeszitoje, rendezoje az EDZO kell legyen. Es mindenki, de elsosorban a szakvezetok kene legjobban tudjak, hogy nem biztos, hogy a legjobb jatekosbol lesz a legjobb edzo vagy jatekvezeto. Kar a cimeres mezert,kar a magyar noi kezilabda hirneveert!
Kivanom, hogy e tiz napos "szereples" legyen elrettento pelda az elkovetkezokre, hogy IGY NEM SZABAD!!!
Tisztelettel, Sebok Csaba
2010. december 16. 13:53:58
izsuzsful
2010. december 16. 13:47:08
kovács gergő
2010. december 16. 13:14:58
LJ
2010. december 16. 13:13:32
kézi88
Ha már kivisszük a játékosokat egy EB-re akkor bízzunk bennük,és ne az játszon akinek abszolút nem megy !!!
Ébresztő mert a világ elsöpör melletünk...,tanítsuk meg a fiatalokat erre a "rohanós" kézilabdára!Akár úgy,hogy ők szerződnek a Skandináv országokba,akkár úgy,hogy onnan hozunk edzőket...!A jobbtól nem szégyen tanulni!!!
HAJRÁ MAGYAROK !!!
2010. december 16. 11:53:53
u.timi
2010. december 16. 11:34:47
Nimzo indián
1990 óta követem nyomon a meccseket, több világverseny döntőjében szurkoltam a lányoknak, az utóbbi években viszont már olyan nemzetek válogatottjaival vívunk szoros mérkőzéseket ill. kapunk ki ellenük akiket pár éve még kitömtünk volna...
2010. december 16. 10:58:22
B.Leila