DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYvzy0fJ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bérletjátékot hirdet az ETO | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bérletjátékot hirdet az ETO

2015. szeptember 21. 18:36

A Bajnokok Ligájába jutó Győri Audi ETO KC "Játssz a legmesszebbről – szurkolj a legközelebbről" című játékával a legtávolabbi ETO-szurkoló BL-bérletet nyerhet!

Bérletjátékot hirdet az ETO
Az idei BL-kvalifikáció kapcsán a Győri Audi ETO egy új játékkal kedveskedik távoli szurkolóinak. Aki legmesszebbről érkezik az őszi Bajnokok Ligája hazai meccsekre, az megnyerheti a négy őszi BL-bérletet.

A Bajnokok Ligája a legrangosabb versenysorozatnak számít a kézilabdában is, ezért az igazi kézilabda rajongók bizony sok száz kilométert is képesek megtenni egy-egy színvonalas meccsért, főleg ha kedvenc csapatuk játszik. A Győri Audi ETO ezért egy hagyományteremtő felajánlással kedveskedik távoli szurkolóinak, akik kellően elhivatottak, és szívesen meglátogatnák a hazai ETO BL-meccseket.

A Klub szeptember 21-től várja távoli szurkolóinak jelentkezését, pontosan megjelölve, honnan érkeznének a drukkerek. Aki a google map szerint a legtávolabbról jelentkezik be, hogy szeretné a 3 őszi BL-csoportmeccset a helyszínen megtekinteni, annak 4 db BL-bérletet ajánl fel a Klub, segítve ezzel a kis szurkolócsapat útiköltségének ésszerű megosztását is.

A jelentkezés időtartama: szeptember 21. - október 17. Az első hazai mérkőzést október 25-én játsszuk a dán FC Midtjylland csapatával. A jelentkezők a jatek@gyorietokc.hu e-mail címre küldhetik be a jelentkezési lapot, megjelölve a lakóhelyük pontos címét. A nyertes kiválasztása és közzététele október 18-án történik meg. A nyertesnek az első mérkőzésen lakcímkártyával kell igazolnia lakóhelyét.

További információ, jelentkezési szabályok és jelentkezési lap a Győri Audi ETO KC honlapján található.

Várjuk a legelhivatottabb és legtávolabbi ETO-szurkolók jelentkezését!

Hajrá ETO!



A hazai csoportmérkőzések az Audi Arénában:

Győri Audi ETO KC - FC Midtjylland
2015. október 25., vasárnap 19.00

Győri Audi ETO KC - Hypo NÖ
2015. november 8., vasárnap 17.00

Győri Audi ETO KC - ZsRK Vardar
2015. november 14., szombat 16.30

Forrás: www.gyorietokc.hu


További hírek