DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY2LVWsp' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Leganger: A pokolba is, nem fogjuk feladni! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Leganger: A pokolba is, nem fogjuk feladni!

2013. május 6. 7:18

A BL-döntő első felvonása után megszólaltak a Larvik tagjai is. Ole Gustav Gjekstad mellett nyilatkozott Cecilie Leganger, Karoline Dyhre Breivang, Linn Jørum Sulland és Gro Hammerseng is.

Leganger: A pokolba is, nem fogjuk feladni!
Cecilie Leganger: Nagyszerűen kézilabdázott a Győr, de nem dőlt még el semmi. A pokolba is, nem fogjuk feladni! Annyian, annyi mindent nyertünk eddig, és ez a csata még nem lefutott, de megnehezítettük a saját dolgunkat.

Ole Gustav Gjekstad: A visszavágóra a legfontosabb feladatunk az, hogy elhiggyük, hogy a három gól behozható. A hét folyamán a távoli lövéseket fogjuk gyakorolni.

Karoline Dyhre Breivang: Szerettünk volna hazai pályán győzni, és erre minden esélyünk meg is volt. Már 17-13-ra is vezettünk, jó formában játszottunk, de aztán jött egy rossz periódus, és a Győr fordított is 17-19-re. Ebből muszáj tanulnunk a szombati visszavágóra. A Krim ellen mínusz kettőről indultunk, de nem veszítettük el a hitünket. Ha így tennénk, esélyünk sem lenne Magyarországon.

Linn Jørum Sulland: Egy ideig jók voltunk, de aztán nem tudtuk tartani ezt a formát. Az utolsó nagyjából húsz percet 11-4-re elvesztettük, emiatt persze nem vagyunk túl boldogok. Jól kézilabdáztunk, de a végjátékban nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket, és ez a legnagyobb probléma. Néhány lövésem egyszerűen túl rövid volt. Ilyen nem történik meg túl gyakran velem, úgyhogy nagyon csalódott vagyok. Semmi nem dőlt még el, elutazunk, és mindent megpróbálunk. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy idegenben szinte erősebbek vagyunk, mint otthon. Egy kiindulási alapunk van, mégpedig a maximális hitünk abban, hogy megcsináljuk.

Gro Hammerseng: A védelmünk elég jól működött a meccsen. Többünknek viszont sokkal többet kell támadásban nyújtani. Az is igaz, hogy Katrine előre tudja, hová fogunk lőni. Meg kell próbálnunk megnehezíteni a dolgát. Ő tudatosan készül arra, hogy kiszámítsa, mit fogunk csinálni. Ezzel valamit kezdenem kell, máshová kell lőnöm, mint szoktam, hogy kiszúrjak vele. A négygólos vezetésünk után felhoztuk őket, pedig akkor tördelnünk kellett volna a játékot, nekünk kellett volna irányítani.

Forrás: www.dagbladet.no, www.afterposten.no

Martín: Ez nem ugyanaz a Larvik
Kulcsfontosságú meccset nyert az ETO
A legfontosabb meccsek következnek
Martín: Bízzatok Ti is a csapatban!
Jurack: A Győr hajszálnyival esélyesebb
"Biztosan felszívja magát a Larvik is"
A Larvik készen áll a BL-döntőre
Kirobbanó formában a Larvik
Nora Mørk visszatér
Román bírók a BL-döntő első meccsén
Kétség sem fért az ETO bajnoki címéhez

További hírek