DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYsWxWrp' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Egyeztetés a kupadöntők közvetítéséről | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Egyeztetés a kupadöntők közvetítéséről

2012. április 27. 11:41

A Magyar Kézilabda Szövetség vezetése üdvözli a DigiSport azon törekvését, hogy a csatorna – miként csütörtöki közleményében írja – a hazai tévénézők érdekeit helyezi előtérbe a közelgő európai kupadöntők kapcsán.

Egyeztetés a kupadöntők közvetítéséről
A vezetés bízik abban, hogy sikerül – mindenki számára elfogadható – érdemi lépéseket tenni a jelenlegi helyzet minél előbbi rendezésére, és ezáltal országos csatornán is láthatóak lesznek a mérkőzések.

A DigiSport faxot juttatott el a Magyar Kézilabda Szövetségbe, amelyben a cég igazgatósága tájékoztatta az MKSZ-t arról, hogy a televíziós csatorna ajánlatot kért a Magyarországon szabadon fogható (országos) tv-csatornáktól a női BL- és KEK-döntő mérkőzéseinek párhuzamos közvetítésére. A DigiSport tájékoztatta a szövetséget arról is, hogy amennyiben megfelelő ajánlatot kap a csatornáktól, mindent megtesz annak érdekében, hogy a kézilabdabarátok országos adón is megtekinthessék a döntőket.

A DigiSport faxának előzménye, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség, valamint a BL-résztvevő magyar klubok levélben kérték az EHF-et, tegyen érdemi lépéseket annak érdekében, hogy a magyar érdekeltségű kézilabda BL-meccsek, így már a Győr májusi BL-döntője legyen látható olyan csatornán (is), amelynek országos a lefedettsége. Az EHF április 20-i válaszában közölte, hogy a DigiSport felveszi a kapcsolatot a szóba jöhető országos csatornákkal a BL-közvetítések kapcsán, ezt követte a DigiSport április 25-i faxüzenete.

A szövetség és klubok kezdeményezése nyomán tehát úgy tűnik, reális esély mutatkozik a megegyezésre, persze ehhez arra van szükség, hogy a tárgyaló felek legalábbis hasonlóan értelmezzék a „megfelelő ajánlat” kifejezést.

Az MKSZ és a BL-résztvevő magyar klubok által indított mozgalom már több mint tízezer követőnél tart a Facebook-on, ám továbbra is lehet csatlakozni a Lájkolj a BL-döntőért! oldalhoz az alábbi címen: www.facebook.com/lajkoljabldontoert

EHF-válasz a BL-közvetítési jogok kapcsán
Összefogás a BL-döntő közvetítéséért

Forrás: MKSZ

További hírek