Hello!Kirsner nagyon jól játszott és 2 szép gólt dobott!
EDDIG SEHOL NEM PUBLIKÁLT KÉPEK A ZÁGRÁBI VB-RŐL HAZATÉRT VÁLOGATOTTRÓL (KÖRCSARNOK) ILLETVE A GYŐRI TEMETÉSRŐL:
http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/albumview.jsp?id=474752
Nem hoszem,hogy Boki 4 év múlva harminc akárhány évesen még Olimpiázni fog...
Bojan a világ legjobbja s remélem az is marad!
Remélem h, a következő olimpián is tud majd játszani!
Olimpia elmúlt nincs értelme a dolgokon rágódni! Lesz még Olimpia, bizonyithatnak a csajok de mennyünk olyan messzire! Itt az Eb és az a lényeg!
Bocs,de te ugyanazt az Olimpiát nézted mint mi és ugyanazt a Görbicz Anitát láttad játszani,mint mi????Mert ezen hozzászólásod után megkérdőjelezem...
Syasztok!Nekem semmi bajom nem volt a csapattal nagyon jók voltak!Sokan Görbiczet hibáztatták de szerintem nagyon jó volt igaz voltak hullám völgyei!Szerintem az Eb nagy esélyesei vagyunk és remélem meg is lesz az a fránya aranyérem ami elúszott Athénban!Csak ennyit szerettem volna!Hajrá MAGYAROK!!!!!!
Ebbe meg neked van igazad paha... De ezért meg az a felelős, aki így készítette fel őket...
Igazatok van,csak nehezen tudom felfogni,hogy ennyire gyengén játszott mindenki Ginin kívül...
és ez sajnos igaz Pálingeren kívül szinte mindenkire... sőt... valaki még nem tétmeccseken is szar volt... )-: