Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda Eb 2004

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2004. december 3. 17:52:33

Rigó Milán

Sziasztok!

A tegnapi románok elleni meccs nagyon jó volt.
Ez volt az elsö válogatott meccsem de nagyon tettszett és már alig várom az EB-t
Hajrá Csajok!

2004. december 3. 8:00:13

bniki

A románok elleni meccsen Kindl játéka volt az egyik leglátványosabb. Örülök, hogy jól ment az átlövőknek. A védekezés az elején egy kicsit nehezen állt össze, de még az 1. félidőben sikerült helyrehozni. Nagyon jól játszottak!
Hajrá Csajok!
Jó helye lesz annak is, aki a debreceni középdöntőre a kapu mögé vett jegyet. Az első sor és a kapu között kb. 1m távolság van. Szóval itt is a lányok közelében lehez lenni.

2004. december 2. 20:17:27

wiet

"Kirsner: Farkas Ági döntésével kapcsolatban inkább nem nyilatkoznék. Úgy érzem a csapatkapitányi posztra Pálinger Kati a legalkalmasabb, egyrészt a pályán nyújtott teljesítménye miatt, másrészt mivel ő a csapat egyik legmeghatározóbb tagja."
Az időzítésről és a sajnálatról ennyit... :)
Előzmény: #148 Eszti 2004. december 1. 17:55:18

2004. december 2. 11:37:08

Eszti

Egyetértek veled! Nekem is tetszik a döntés! Bár akik kimaradtak azokat nagyon sajnálom! Részemről akákrki jut be ugyanugy szurkolok és ugyaanugy szeretem a csapatot!

2004. december 2. 8:05:29

bniki

Nem látom rossznak Kiss Szilárd döntését a 15 főt illetően. Sokan ismét szidják a kapitányt, hogy Sugár még nincs megjelölve és remélik, hogy ő lesz a 16. kerettag. Kérdés, hogy mi értelme lenne ennek!? 3 kapus? 1 balszélső? Nem lenne okos döntés. 3 kapus felelseges, Szűcs még rutintalan, így Kirsner Era lesz a 16. játékos.
Szerintem Sirina bizonyított az olimpián, tökéletesen helyettesítette Pálinger Katit.
Ja, és miért kell azzal foglalkozni, hogy újra a Dunaferr a válogatott alapja? Nem mindegy, hogy honnan vannak a jó játékosok? Az a lényeg, hogy a magyar válogatottat erősítik.
Hajrá Csajok!

2004. december 1. 19:29:46

Nore

Jól döntöttél Fari! Köszönünk mindent!

2004. december 1. 17:55:18

Eszti

Iszonyatos volt az időzítés! :-( Sajnálom....

2004. december 1. 16:48:48

wiet

Korrekten döntött még rendben van, de az időzítés valami félelmetes...
No comment!!!
Előzmény: #145 bniki 2004. december 1. 14:22:04

2004. december 1. 16:03:59

Klári

Sziasztok !
Engem is nagyon meglepett Farkas Ági , döntése, de jól döntött !
Most ki lesz a csapatkapitány ?
Amúgy NAgyon-nagyon sok sikert kívánok a lányoknak no meg persze a dobogó legfelső fokát !!!:)

2004. december 1. 14:22:04

bniki

Farkas Ági döntése biztos mindenkit meglepett. Ági reálisan gondolkozik és nagyon korrekten döntött. Ha már az edzők nem látják, hogy nem úgy megy neki mint régen, akkor Ági lépett. Példás döntést hozott.
Hajrá Csajok!
Azért Ágit még remélem látjuk egy búcsú meccsen!