Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda Eb 2004

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2004. december 9. 17:49:57

CsőZsó

Mi van Győr?Hol vannak az emberek????Félig sincs a csarnok:(((
Most kezdődik a meccs és az EB,HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2004. december 9. 14:19:49

CsőZsó

Mert ti vagytok a lenagyobbak,s ez titeket dicsér,hát gyerünk lányok,harcoljatok a bajnoki címért!HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!Ma egy 15-öst közé teszünk!

2004. december 8. 0:07:04

Laudán Ádám

helo
Eladó 1 db álló jegy a HUN - BLR és 1 db álló jegy az AUT - HUN meccsekre.
Áron alul. (Gondolom csak így jöhet szóba).
Lehet, hogy közvetlenül a meccs előtt kellene kínálnom. Hátha elfogynak addigra.
miajelszo@citromail.hu

2004. december 7. 20:56:53

CsőZsó

Állj,én csak a döntőkre vettem jegyeket.
Előzmény: #169 bniki 2004. december 7. 15:22:59

2004. december 7. 16:11:54

Fajta Gábor

Sziasztok! Nem tudjátok hol lehet jegyet szerezni dec 19re a döntőkre? 3 jegy kéen valahol az első szinten de ne a kapu mögé... Tudom elkéstem ,de hátha... Köszi, Gábor 20/2223893

2004. december 7. 15:22:59

bniki

Minden igazi szurkoló bízik a magyar csapat sikerében.
Kb. 1,5 hónapja írtam, hogy vannak egy páran akik csak a döntőre vesznek jegyet. Örülök, hogy ők is bíznak a sikeres EB-ben, de ezeknek a szurkolóknak egy része szidja a csapatot, ha mégsem kerülne a döntőbe. Sajnálom, hogy erre a fórumra ilyen ember is téved.
A csapat összeállítása így jó, ahogy van. Ha kell, még Kirsner Eráék is bevethetők. Nem a tudásukon fog múlni az EB. Ha mentálisan is felkészültek és bírják, nem lesz gond.
Hajrá Csajok!

2004. december 7. 14:52:59

CsőZsó

NEm tudja valaki honnan tudnám letülteni az Eb dalát+dalszöveget,amit Szikora Robi énekel?
Előre is thx.

2004. december 7. 14:01:05

CsőZsó

Pfff....fogadjunk,hogy a 4 között sem leszünk!vagy majd a bírók lökdösnek minket...

2004. december 7. 8:28:44

bniki

Szilárdnak a célja az aranyérem, amit a jelenlegi legjobb formában lévő játékosokkal próbál elérni. Miért baj az, hogy a nemzetközi porondon tapasztaltabb, jó játékosok többségét a Dunaferr adja? Nem mindegy, hogy mely klubbokból áll össze a magyar válogatott? Miért jó az, hogy még el sem kezdődött az EB, és már szidni kell Szilárdot és a csapatot, aminek 56%-a Dunaferres? Az olimpián is ilyen arányban voltak, akkor is baj volt? Vagy képes volt bárki is arra gondolni, hogy a Dunaferres többség okozta az olimpiai 5. helyet?
A lényeg, hogy egy óriási butaság és laikusság a szerint megítélni egy válogatottat, hogy mely klubbokhoz tartoznak a játékosok!
Hajrá Csajok! Hajrá MAGYAROK!

2004. december 6. 21:29:26

CsőZsó

Szilárdnak jelenleg -a tények szerint- nem az a lényeg,hogy minél előbb végezzen a válogatott,hanem,hogy teli legyen újvárosival.Ha cumi lesz az Eb- Szilárdnak vége!!!!