Jajj,ne is mondd!Nagyon ideges voltam!Szerintem van még jónéhány olyan játékos a "maradék" keretben,akiknek egyáltalán nincs ott a helye!Nálam Siti a No.1 és az egy dolog,hogy mennyi idős,meg minden.Akkora játékintelligenciája van,hogy bármilyen helyzetben bevethető,és nem okoz csalódást!Most itt főleg a "hiányzó lácszemről" vagyis egy vezéregyéniségről beszélek,aki hoggadt tud maradni!
Dani!
Nem tudod mikor indul végül a vonat?
Zsó! tudom hogy most be vagy rágva! DE majd talizunk és megvitatjuk a dolgokat!:-)
Az lehet söt biztos! Az hogy mennyi idös az nem számít még bizonyíthat! Sajnálom de Esztit is sajnálnám meg a Dettit! te kit hagytál volna ki?
:-( Egy ilyen döntés mindenkiben különbözö fajta érzelmeket hoz elö! Ha mondjuk Esztit hagyja kinnt akkor lehet sok más ember lenne felháborodva! Nemtudom...hülye dolog az biztos! Azt hogy nem leszünk a 4be azt elöre nem kéne megmondani!
Vannak ott még olyan játékosok akik ezt nem hagynák!(Detti,Görbe,.....és még sokan)
Majd a végét meglátjuk én azért bízom a csapatban!
"Siti Bea még bizonyíthat" Ekkora cumiztatás után hogy Szilárd már az elején nagyon jól tudta,hogy nem fog játszani csak kisérletezgetett vele????Hülye lenne többet vállalni!És 31 éves...
Sajnálom a Beát,mert ő az,akinek a számításait minden kapitány keresztbe húzta,kivéve talán Laurencz Laci bá' !
Vannak még hülye emberek a világon...Majd az Eb után meglátjuk szerintem a 4-be se leszünk!És még anniyt,hogy Siti Beátának van a világon a legeslegeslegeslegeslegnagyobb játékintelligenciája.
Ha megnyerik a zEb-t egy szavam sem lesz,de addig azért van jópát dolog ami baxa a csőrömet!
De mindhárom egy nagy .... !!!!!!Mocsai Lajos kapitánysága alatt Ivett nem is volt-Kindl+Pálffy csak nagyon szorult helyzetekben volt válogatott.És most....Na erről beszélek!
és Farkas Ági dunaferres? ;))) Na meg Mörtel, vagy Borbás?
Szerintem az is közrejátszott a döntésében hogy csak most jött vissza a válogatottba Siti Bea! Sajnálom én is nagyon! 16 embert lehet csak vinni...:-( Ez van! Siti Bea még bizonyíthat! És fog is szerintem! Cumiról majd az Eb után beszéljünk! Szerintem szakmailag ö a fejes ugyhogy el kell fogadni a döntését és lesz ami lesz!
:-( (Bár Mörteléket én sem értem hogy miért vannak bennt)
Ha nem vetted volna észre, mindenkit pihentetett, így Ivettkét is, Lovász Zsuzsit, Pálffy Zsuzsit, Kulcsi Anitát, úgyhogy ne beszélj zöldségeket, hogy telerakja újvárosiakkal, ha nézted volna az olimpiát észrevetted volna, hogy Lajosnál több Dunaferres lány volt a csapatban mint most, úgyhogy Szilárdban te ne csalódjál mert ő az aki átlátja az egészet!!