3 db ülőjegy Győr : Magyar - Francia... Ha lemaradtál a jegyvásárlásról...
Annyira hiányoznak a csajok!! Mennyit kell még aludni Csütörtökig? :))
Például itt: http://www.lionsport.hu/catalog/
Szerintem a Sirina lesz, márcsak azért is, mert Szilárd láthatóan többet játszatja mint Sugárt! Hát én nem lennék a kapitány helyében az biztos, ennél nehezebb döntés aligha van!
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy hol lehet magyar kézilabdaválogatott mezt venni? Nagyon fontos lenne, légyszi segítsetek...köszi.
kit érdekelnek a románok?15-tel megcsapjuk őket ha odakerül a sor...
HAli:) Alig várom a csütörtöki, debreceni meccset.Ott leszek, mint önkéntes, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy nem múljon semmi a körülményeken:)Kicsit tartok a románoktól, főleg a "bazi kemény átlövők" miatt is...De bízok, mint mindig:) Hajrá lányok:)
Volt szerencsem latni a Romania-Hollandia kezimeccset itt Kolozsvaron.Most zajlott a Karpat kupa.A romanok nagyon jol jatszottak.A hollandokat 14,a nemeteket 9 gollal verek.Foleg a szelsokre jatszanak es van ket bazi kemeny atlovojuk.Szoval sok sikert a magyroknak a meccshez es remelm jol elpaholjak oket.Soha nem ertettem, hogy a magyar csapatot milyert nem hivjak ezekre a kupakra.Akkor kimennek zaszloval es az se erdekelne ha agyonvernenek.
Szoval HAJRA MAGYAROK
Szerintetek ki lesz a második kapus?Nore szerinted?De nehogy azt válaszold amit nem akarok hallani!Kiscsillag Te akinek baja van a Dferres lányokkal:nem gondolkoztál még el hogy miért van olyan sok a válogatottban?De ha Nem tetszik a Szilárd munkája nyugodtan megpályázhatod!Biztos örülnének neked,és nagy népszerüséged lenne!De lehet,hogy igazad van és szorjuk ki a Dferres lányokat, és akkor lesz egy 6 fös magyar válogatottunk!!!