Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda Eb 2004

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2004. december 10. 20:41:49

szaly

Sziasztok
írjátok meg légyszi hogy kb. mennyiért lehet jegyetkapni a helyosztokra.
Minden ami érdekes itt megnézhetitek:
www.gportal.hu/szaly17handball
sziasztok

2004. december 10. 20:00:28

CsőZsó

Gratula csajok,így tovább.Azért van még csiszolni való a játékon...

2004. december 10. 18:25:56

CsőZsó

Radulovicsot nem törölközővel kellene legyezni,hanem pálmafalevéllel!

Mindenki balra olllé.....Mindenki jobbra olllé.....Mindenki előre olllé.....MAGYARORSZÁG LÉOLLLÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2004. december 10. 17:12:51

CsőZsó

Ma is nyerünk,bár nem tudom milyenek az ausztriaiak,mert 7-tel verték a franciákat....De nyerünk!!!HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!

2004. december 10. 14:03:46

bniki

Én az 1. félidővel voltam megelégedve (főleg a védekezéssel), annak ellenére is, hogy hagytak ki ziccereket a lányok, ill. a meccs utolsó 10 percével.
Hajrá Csajok!

2004. december 10. 10:21:46

ginniger

Kocsis Böbe a legnagyszerübb ember a világon!!!!

2004. december 10. 10:17:35

T M

Nem tom bniki, mivel voltál annyira elégedett!? Az eredmény végülis magabiztos győzelmet mutat, de a játék hagyott némi kivánnivalót maga után. Támadásban például rengeteg ziccert hagytunk ki, mindkét félidőben előfordult többször is, hogy az átlövés a kaput sem találta el. Még mikor a dunferr sor volt fent sem ment folyamatosan a játék, többször kellett elkezdeni a figurát, és a legtöbbször annak köszönhettük a gólt, hogy egy az egyben tudtuk megverni a védőt. Ami persze nem baj, mert pont ez mutatja a fölényünket, de az osztrákok és a franciák ellen ez támadás nagyon kevés lesz.
Persze azt szokták mondani, hogy jó csapat ellen lehet igazán jól játszani. Első meccs volt, hazai pályán, remélem elmút a lámpaláz a lányoknál, és a mai meccsen már a felkészülési meccsek magabiztosságát mutatják, nem csak védekezésben hanem támadásban is.
Hajrá Lányok!!!!
Megyünk szurkolni.....

2004. december 10. 7:59:03

bniki

Szerintem a fehéroroszok az 1. félidőben megilletődötten játszottak, tartottak tőlünk, mi pedig úgy játszottunk ahogy igazán kellett. A félidei 10 gólos vezetésnél lehet, hogy egy kicsit lenézték a csajok az ellenfelet? Mindenesetre a fehéroroszok összeszedték magukat, mert az 1. félidőben tényleg nem az EB szinvonalához méltóan játszottak. Mi pedig végül megmutattuk a 2 csapat közti tudáskülönbséget.
Az Ausztria-Franciaország meccs eredménye várható volt.
Most már biztos, hogy mennek Debrecenbe a lányok, úgyhogy oda is vegyétek a jegyeket! Remélem ott is lehet használni fényképezőgépet, bár nincs ráírva a jegyre, hogy nem lehet.
Hajrá Csajok!

2004. december 9. 21:38:49

T M

Most mondja valaki, hogy Sugár Timi kell a kapuba............ mekkorát védett Sirina:)
Timi ráér majd pár év múlva bizonyítani a válogatottban, mert jó kapus ő is, de most Sirina a jobb.
Amúgy sztem nem volt jó a csapat, főleg támadásban, az első félidei védekezés nem volt rossz.
Azt viszont nagyon nem értem, hogy újabban miért nem hagyják a bírok, hogy egy jobb csapat lelépje a nála gyengébbet. Az lett a divat, hogy a játékvezetés kompenzálja a gyengébb csapat hiányosságait, a sorozatos hetesek, a le nem fújt belemenések stb....

2004. december 9. 21:05:46

CsőZsó

Ne hozz rám szégyent,szurkoljatok nagyon!!!És 19-ére tartogatom a ahngomat:))Azóta sok mézet eszem,az állítólag edzi a torkot:)))))))))))))))
Előzmény: #183 Eszti 2004. december 9. 20:55:59