Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda Eb 2004

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2004. december 11. 17:25:52

CsőZsó

A franciákat kicsináljuk!!!!

2004. december 11. 16:25:41

Hege

Nore mail ment a dologgal kapcs.
Előzmény: #202 Nore 2004. december 11. 15:14:45

2004. december 11. 15:14:45

Nore

Vasárnap emberek, mindent bele. Valami egységes és változatos szurkolást ki kéne találni,
(tegnap már kezdett alakulni) mert Vasárnap nem más lesz az ellenfél mint azok a szemét franciák! Úgyhogy belekéne húzni. Ha vannak ötletek, meccs előtt össze kéne dugni a fejeket, vagy itt a fórumon! És holnap reszkessetek gallok!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG

2004. december 11. 12:38:41

Hege

"TEgnap már alakult a dolog,nagyon jól szurkoltak!"

Megtiszteltem szerénységemmel a B-közepet, és próbáltam egy kis agresszivitást belevinni a dologba.....
Előzmény: #198 CsőZsó 2004. december 11. 8:58:41

2004. december 11. 9:53:13

CsőZsó

Én mindig is a Sport1-re szavaztam,de abba gondoljunk bele,hogy nem mindenhol van az országban Sport1,és akkkor ők sem látnák...Én sem bírnám ki,ha nem láthatnám a döntő előtti meccseket....

2004. december 11. 9:26:00

fpaka

Sziasztok!
Mit szóltok a királyi tv közvetítéseihez?
A kamera vágódik össze-vissza, az ismétlés alatt naná, hogy lőnek egy gólt a másik oldalon, a hátralévő idő és a kiállítások ideje hol látszik hol nem.A kommentátor meg hab a tortán.
De a csúcs tegnap az volt ahogy a Kindl interjut lekeverték. Szegény Gabi beszélt és közben elvették a képet! Kellett az idő a hiradó előtti reklámhoz. Ha kicsit tovább tart a meccs a végét se láttuk volna?
Még jó, hogy a döntőre van jegyem, nem kell a tévében néznem.
Hajrá Csajok!

2004. december 11. 8:58:41

CsőZsó

De honnan tudod,hogy Sugár Timi hogy védne???Senki nem mondta,hogy Sirina rosszul védett.No comment.
Jobbszélen nagyon gyengék vagyunk.Kindlben kellemeset csalódtam,most először.Boki egyszerűen fantasztikus, nem tudok rá mit mondani.
Tényleg jó lenne,ha az egész csarnok bekapcsolódna a szurkolásba vasárnaptól!TEgnap már alakult a dolog,nagyon jól szurkoltak!
Én jövő vasárnapig tartogatom a hangomat;) Nyerni kéne egy aranyat...

2004. december 11. 2:06:49

Nore

Na fanyalgók? Még mindig sírtok Sugár timi után? REmélem meggyőzött titeket Irina!

2004. december 11. 1:34:22

Nore

Nagyon király mérkőzés volt. Sajnálhatja aki nem volt ott! Nagyon jók voltak a csajok. Irina, Kindl Gabi és Boki fantasztikus! Na meg persze Ivettke és Detti! Ja és Kulcsi is! :)
De az egész csapat is. A szurkolás már kezd alakulni, bár jobb lenne ha bekapcsolódna az egész csarnok. Vasárnap mindenki Győrbe, és szurkoljunk a hazánkért a tetves gallok ellen!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG

2004. december 11. 1:00:10

Eszti

Nagyon jó meccs volt!
Hajtottak a csajok rendesen! Fáj a torkom nagyon mert annyit kiabáltam!:-)
Vasárnapra remélem visszajön!:-)
Hajrá csajok!