Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda Eb 2004

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2004. december 14. 20:30:15

bero

most egyetértünk de ezt TE sem tudnnád hovatenni.

2004. december 14. 20:08:57

CsőZsó

Én csak a játékukért meg a kütdeni tudásukért szeretm őket,semmi másért!
Persze,CSAK A MAGYAROK!!!!!!!!!!!
Előzmény: #228 Hege 2004. december 14. 14:34:27

2004. december 14. 20:08:15

CsőZsó

Ezt a napot felejtsük el gyorsan,aztán csak előre.a küzdeni tudásból vizsgázott a csapat,és végre örömteli,hogy 7 gólos hátrányból mi tudtunk fodrítani!
A debreceni közönségnem üzenném,hogy többet vártam....
Ezt a riportert az m1-en meg el kéne zavarni,mert nevetséges amit csinál!
Azért gratula csajok,a küzdeni tudásért!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

2004. december 14. 17:36:29

bero

ez a CSAPAT úgy jó ahogy van. ha nem megy az egyiknek megy a másiknak jól kiegészítik egymást a csajok és ebbe benne van MINDENKI!! a SZILÁRDTÓL a BÁBA MISIIG . HAJRÁ MAGYAROK!
Előzmény: #229 T M 2004. december 14. 14:55:53

2004. december 14. 16:30:44

T M

ahogy nézem a franciknak még mindíg nem indult be a szekér. románia franciaország 15:12
szünetben

2004. december 14. 14:55:53

T M

CSőZsó remélem nem csak a 6, hanem a 4 közé jutunk, mert ha itt a középdöntőkben valamilyen véletlen folytán (nagyon nehezen tudom elképzelni) csak a 3. helyet szereznénk meg, akkor 19.-én csak a 12:30- as meccsen játszanánk, az meg az 5. helyért megy.
Szóval remélem a középdöntőt is csoportelsőként fejezzük be. A pontjait minden csapat viszi tovább, így már most mi vezetjük két pontal a II. csoportot. Ha ma megverjük a németeket, és az osztrákok és a franciák is nyernek, akkor asszem a második hely már biztos. De persze az lenne a tuti, ha a románokat ugyanúgy megvernénk mint a felkészülési mérkőzéseken, akkor a dánok azt csinálnak amit akarnak. Ha nem akarunk számolgatni, érdemes lenni mindhárom csapatot megverni.
Előzmény: #227 CsőZsó 2004. december 14. 14:27:21

2004. december 14. 14:34:27

Hege

Azért bízom benne hogy a középdöntőben NEM a dánoknak fogsz szurkolni, bármennyire is szereted Őket:)))))))))))
Én rühellem Őket, de a tudásuk, játékuk előtt LE A KALAPPAL.
Előzmény: #227 CsőZsó 2004. december 14. 14:27:21

2004. december 14. 14:27:21

CsőZsó

Na,most már kezd komolyra fordulni a dolog,mots mindenki egyért,egy mindenkiért....aztán a tEB után majd szidjuk egymást;)
Remélem a Dánokat porrá alázzuk,bár imádom őket.A németekkel biztosan nehéz dolgunk lesz,a románokat a felkészülés ideje alatta már megvertük,remélem itt sem lesznek különöseb gondok!
Hajrá csajok,vasárnapra piros-fehér-zöldre festetem a hajamat meg minden,nagyon fogunk szurkolni-bár először el kell odáig jutni;))De biztos vagyok benne,hogy a 6közé jutás simán menni fog,meg remélem a többi is!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma nyerünk 7-tel.

2004. december 14. 13:40:40

Etelkozi Vata

Vicces, hogy minden kéziEB-vel foglakozó fórumon ugyanez a Dferr-többiek vita megy.
Magam részéről némelyik játékosról azt sem tudtam (eddig), hogy melyik csapatban játszik, azon kívül, hogy a Magyar Válogatottban. Nekem csak ez a fontos.
Nem mindegy? A csapat nyer, helyenként(de inkább többnyire) jól is játszik.
Én sem örültem, hogy Görbe szinte a cserepadon ülte végig az osztrák meccset, és helyette más (és más csapatbeli) játszott, de annak igen, hogy azért végül vették az akadályt.
Most felesleges ezen rágódni (persze én, személy szerint 60 perc Görbicz játékot szeretnék látni), hogy ki, miért mennyit játszik.
Majd ha, NE ADJ ISTEN, veszítünk (kizárt), akkor el lehet rajta gondolkodni, hogy ez a téma a vereség okai között van-e, ha egyáltalán. Most inkább örüljetek, ne veszekedjetek.

Már csak 4,5 óra a meccsig! Adunk a germánoknak!

HAJRÁ LÁNYOK! HAJRÁ GÖRBE!

2004. december 14. 13:18:57

T M

Én sem igazán értem miért kell szidalmazni folyton a dunaferres fölényt, és Kiss Szilárdot.
Ha ott volt valaki az osztrákok elleni meccsen akkor hallhatta mekkora tapsot kapott a kapitány a bemutatásnál! Csak dunaferr szurkolók lettek volna a csarnokban? Nem hiszem. Én sem vagyok az. De nagyon nem érdekel ki irányítja a csapatot, amíg jól csinálja és ért hozzá. Aki nézi a válogatott meccseit, a felkészülésieket is, az láthatja, hogy ha valakinek nem megy a játék azt egyből lekapja a pályáról a kapitány, még Pálingert meg Görbiczet is. Pedig az szurkolói tábortól függetlenül megállapíthatjuk, hogy ha az éves teljesítményt nézzük akkor Pálinger a legjobb kapus (az egész világon), Görbicz pedig olyan játékos, akiből 100 évente egy születik. Ha volt már egyáltalán hozzá fogható játékos.
Persze pont ez mutatja a válogatottunk erejét. Ha nem megy Pálingernek majd megy Sirinának. A csoportmeccsek alapján eddig az EB legjobb kapusa, fantasztikusan véd. Nem tudom Sugár hogy védett volna, de gyanítom, hogy ennél többet ő sem tudna mutatni.
Görbicz pedig remélem a francia meccsen a második félidőben nyujtott formályát visszi tovább. Egy ilyen Görbével, Sirinával, Pálingerrel, Bojanával, Kulcsárral, Nagy Ivettel nem létezik, hogy bárki is meg tudjon szorítani minket. És persze ott van még a többi játékos, akik szintén zseniálisak, csak dicséretet érdemelnek.
Persze egy kicsit aktívabb jobbszélnek azért gondolom minden szurkoló örülne.