Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Kézilabda Eb 2004

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2004. december 18. 17:39:30

Leimetter Judit

Sajnos jól látok.Ez már hihetetlen. Nem tudom mi lehet a baj, de a lányok ma nincsenek jó formában. Látszik rajtuk, hogy feszültek, idegesek. A norvégok meg úgy játszanak, mintha semmi tétje nem lenne. Felszabadultak, nem kapkodnak ja és mozgatják a falat. Remélem nem lesz csúfos a vége és azt is hogy holnap az utolsó meccsen szoríthatok a sportarénában.
HAJRÁ MAGYAROK!

2004. december 18. 14:32:01

CsőZsó

HAJRÁ CSAJOK!!!!!!!!!Én holnap magyar EB döntőt akarok látni!!!!!
VELETEK VAN MINDENKI!!!!!!!!NYERÜNK,MERT FANTASZTIKUS CSAPATUNK VAN,BÁRMIRE KÉPESEK VAGYUNK ÉS A MAGYAR LÁNYOKNAK VAN A LEGNAGYONN SZIVÜK!!!!!
VELETEK VAGYUNK,HAJRÁ CSAJOK,ELŐRE!!!!!!!!!!!!!

Jó lenne,ha ma a B-közép elénekelhetné,hogy LÁLÁLÁLÁLÁLÁLÁLÁLÁLÁÁÁLÁLÁÁÁ MAGYARORSZÁGÉÉÉ....MAGYARORSZÁGÉÉÉ .... A GYŐZELEM IS MAGYARORSZÁGÉ....

2004. december 18. 11:35:52

Etelkozi Vata

És ha már ott leszünk a döntőben (hadd legyek egy kicsit elfogult és telhetetlen), ráadásként azt is szeretném, hogy Görbe igazi nyerő ember legyen a meccsen, mutassa meg a világnak, hogy az igazán fontos meccseken is világklasszis játékot tud nyújtani.
Nagy kárpótlás lehetne a számára.

HAJRÁ GÖRBE, HAJRÁ MAGYAR LÁNYOK!
Húzzuk el a norvégok nótáját!
Előzmény: #281 bero 2004. december 18. 10:48:01

2004. december 18. 10:48:01

bero

igy van ! reszkessetek "vikingek" ! "huszáros" meccsen lesztek lenullázva!
holnap döntöt AKARUNK nézni az arénában, és olyan hangulatot akarunk teremteni mint zágrábi a vb-n.
HAJRÁ CSAJOK!!! HAJRÁ MAGYAROK!!

2004. december 18. 10:29:29

Eszti

Hát szerintem jobb hogy msot kaptunk ki mint késöbb! Lehet jót is tett a csajoknak! Felébredtek! Hajrá csajok! Csak elöre!

2004. december 17. 21:09:24

Detti

szóval csapatunk. :)

2004. december 17. 21:08:05

Detti

Nyerünk mert csodálatos csaptunk van bárki bármit mond!!!

2004. december 17. 20:50:14

Nore

Agyonverjük a vikingeket! Én bízom a csajokban mert nekik van a legnagyobb szivük és ez fogja őket hajtani! Na meg persze a 10ezer magyar az Arénában! HAJRÁ MAGYARORSZÁG

2004. december 17. 16:47:07

CsőZsó

Nem hiszem,hogy szándékosan kaptak ki,de sztem látszott,hogy azért nem veszik annyira retteneesen nagoyn komolyan!Most ezt nem kell félreérteni,de azért számomra lejött vmi...
Sztem nem lehet egy világversenyt végigvinni vereség nélkül,kell az a "pofon" hogy ne bízzuk el magunkat,és hogy küzdjünk!Remélem,szombaton nyerni fognak a csajok,nagggyyyyon szurkolok nekik,hogy vasérnap magyar döntőt szurkolhassunk végig!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!
Előzmény: #274 bniki 2004. december 17. 14:33:00

2004. december 17. 14:53:20

kirby

Mindenek előtt HAJRÁ CSAJOK! Még mindig a legjobbak TI vagytok!

Lehet, h nem ide tartozi és előre is elnézést érte, de nem tudja valaki,
hogy van-e olyan szórakozóhely, sporpub, ahol adnák a meccset?
Esetleg a Sporaréna mellett lesz kivetíő, hogy aki nem fér
be az is együtt szurkolhasson a lányoknak?
Előre is köszi, ha nem ide tartozik, akkor szívesen várom az
ötleteke e-mailben.

HAJRÁ MAGYAROK!!!