Fórum - Kézilabda Eb 2004
2004. december 17. 14:33:00
bniki
Én nem hiszem, hogy szándékosan kaptak volna ki a csajok, de láthattuk, hogy Szilárd tényleg kevesebbet játszatta szerintem a norvégok elleni kezdőket.
A vereség még belefért. Nem is tudom, hogy végig lehet-e vinni 100%-osan egy ilyen világversenyt. Bízom benne, hogy nem a norvégok fogják ezt megmutatni.
Hajrá Csajok! Mindenki bízik bennetek!
2004. december 17. 13:44:04
CsőZsó
Meg azért látszott,hogy szilárd kicsit trükközött is,mert se Ferlinget,se Pálingert,sem Pigniczkit nem játszatta.Sitit sem nagyon,Kulcsárt is lecserélte...Bokinak sajan nem megy (elnézést a szóhasználatért,hozsen így is lő meccseken 6-8-10 gólt,de NÁLA ennél többre számítunk,mert ismerjük,hogy milyen fantasztikus!
a norvégok nagyon jók,de aki EB-t akar nyerni,annak mindenkit meg kell verni!Szerintem kell egy vereség egy világversenyen,hogy még jobban "felszívják" magukat a játékosok!
Én nagyon bízom a csajokban,és nagyon remélem,hogy sikerülni fog az,amit már mindenki oly' régóta vár, (pontosan 2000.december 17-e óta újból) !!!!!
HAJRÁ CSAJOK,MINDENKI VELETEK VAN,BÍZUNK BENNETEK!!!!!!!!!!!!!!!!
HAJRÁ MAGYRORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2004. december 17. 12:59:52
ginniger
2004. december 17. 12:44:02
Detti
2004. december 16. 23:23:17
Csucsu
Sajnos Hegének igazat adok, mert láttam a norvégok csoportmérkőzéseiket és bizony nagyon jók. Hát nem lesz könnyű norvégok ellen játszani, reméljük, hogy szerencsénk lesz megverni őket.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!
2004. december 16. 22:22:39
Hege
Még mindíg nem bírok magamhoz térni a norvégok kézlabdájától. Norv-Slo 41-18.
Egyszóval CSODÁLATOS
Iszonyúan együtt vannak. Van 6os faluk, 5+1 4+2 amit úgy variálnak ahogy akarnak. Rendkívül tisztán játszanak semmi alatomosság. Egyszerűen úgy lekapcsolják a támadókat hogy 7 est se lehet szinte érte adni. Félelmetes dolgokat csinálnak támadásban .Úgy járatják a labdát hogy szemmel követni nehéz. Luigival néztük és borzasztóan elkeseredtünk hogy a magyar kézi fényévekre van Tőlük.Semmi nagyképűség semmi sztárallűr. Mennek darálnak +20nál ugyanúgy mint ha vesztésre állnának. Mondanom sem kell csere nincs , csak pihentetésre.Mindenki univerzális. Egyszerűen kikényszerítik az ellenfelekből a lépéshibát, belemenést eladiott labdát és abból indulnak úgy hogy érzik mikor jön a figura utolsó passza, na akkor már indulnak az indulóik. És nem csak a szélsők indulnak hanem a labdanélküli oldal emberei. Mikor a bírók fújnak akkor lépik át a felezőt. Védekezésban egyszerűen mindenhova odaérnek. Nem tudom hogy csinálják. A szlovénok szinte lövő helyzetig nem jutottak. Képesek rá hogy 5p alatt csináljanak 8-0 szériát. Ezt egy meccsen 2x3x is.
Bízom benne hogy a szombat nem az oktatás(alázásról) fog szólni:(((((((((
És többször úgy tűnt mint ha többen lennének a pályán, pedig csak annyit mozognak a labda nélküli emberek. Nagyon OK a lábmunkájuk:((((
2004. december 16. 21:36:37
Lendvai István
Valakitől halottam, hogy állítólag, szándékosan kaptak ki a lányok. Szilárd mester taktikázott, mivel el akarta kerülni az Oroszokat. Szerintetek igaz ez?
2004. december 16. 21:10:12
CsőZsó
2004. december 16. 20:28:14
bero
a másik ha hamisan játszik a zenekar nem bizt., hogy a karmestert kell seggberúgni.
2004. december 16. 19:52:52
CsőZsó