DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY1y8QjV' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Nem lesz könnyű dolgunk a németeknél" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Nem lesz könnyű dolgunk a németeknél"

2013. október 18. 19:52

Vasárnap Németországban, a Thüringer HC otthonában szerepel a BL-címvédő Győri ETO együttese. Ennek apropóján a csapat vezetőedzője, Ambros Martín nyilatkozott.

"Nem lesz könnyű dolgunk a németeknél"
- Ha összehasonlítjuk a jelenlegi ETO-t a tavaly októberi ETO-val, mit gondolsz a legmarkánsabb különbségnek?
- Mindenképpen az összeszokottságot. Tavaly októberben alig több mint egy hónapja volt együtt a teljes csapat az újak és az olimpiai résztvevők miatt. Idén csak két új játékos cserélődött nálunk. Az együtt töltött egy szezon sokat számít, a játékosok nagy része összeszokott tavaly, ezért ez a legjelentősebb különbség.

- Emiatt erősebbnek mondható-e az ETO, mint tavaly?
- Ezt nehéz megítélni, hiszen egy csapat erősségét a mindenkori ellenfelek is meghatározzák. Az ellenfelek pedig folyamatosan változnak, nemcsak évről évre, hanem meccsről meccsre is. Tehát minden ellenfél, minden mérkőzés egy új szituáció, amely a mi csapatunkat is új kihívások elé állítja, és újra meg kell mutatnia az erősségét.

- Hogyan látod a csapatunk fejlődését az idei szezonkezdet óta?
- Idén is azon az elv mentén dolgozunk, hogy mindig mérkőzésről mérkőzésre haladunk előre, mindig csak a következő feladatra koncentrálva. Így tudunk napról napra, edzésről edzésre fejlődni. Ebben a tekintetben jónak látom a helyzetünket, a sérülések ellenére sikerült jó eredményeket elérnünk a szezon elején – az első vesztes mérkőzést leszámítva -, és szeretnénk ezen az úton tovább haladni.

- A következő meccsre koncentrálva: mit gondolsz, melyek a Thüringen csapatának legfőbb erősségei és gyengeségei?
- A Thüringer nagyon sokat fejlődött az elmúlt évben, tavaly meglehetősen uralta a német bajnokságot. Nagyon gyors játékot játszanak, rengeteg futással, ez mindenképpen erősségnek számít, amelyre készülnünk kell. A gyengeségek ezen a szinten már nagyon apró dolgok, őket is sújtják a sérülések, emiatt talán kevesebb bevethető játékosuk van, de biztos alaposan felkészülnek erre a helyzetre, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk az otthonukban.

Forrás: Győri Audi ETO KC



Bajnokok Ligája, A-csoport, 3. forduló

Thüringer HC - Győri Audi ETO KC
2013. október 20. (vasárnap), 16.00, Nordhausen
Játékvezetők: Slave Nikolov, Gjorgji Nachevski (macedónok)
ÉLŐben: DIGISport1

Bajnokok Ligája, az A-csoport állása
1.Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC220074-43314 pont
2.Thüringer HC Thüringer HC210159-5812 pont
3.Hypo NÖ Hypo NÖ210151-64-132 pont
4.CS Minaur Baia Mare HCM Baia Mare200250-69-190 pont

A csoport másik mérkőzése:

HCM Baia Mare - Hypo NÖ
2013. október 19. (szombat), 16.00 (magyar idő szerint), Nagybánya
Játékvezetők: Viktoria Alpaidze, Tatyana Berezkina (oroszok)
ÉLŐben: www.ehftv.com

További hírek