DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYHReZfo' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nehéz lesz | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nehéz lesz

2013. szeptember 15. 7:00

A horvát Lokomotiva elleni elődöntőt követően az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetőedzője, Elek Gábor nyilatkozott.

Nehéz lesz
- Mi történt a csapattal az első félidőben?
- Sajnos azt kell hogy mondjam, van ilyen is. A védekezésével meglepett minket az ellenfelünk. Nem számítottunk rá, de nem ez a lényeg. A dekoncentráltságon és a figyelmetlenségen múlott az első része a mérkőzésnek. Azért azt is meg kell említeni, hogy ez a Zágráb sokkal jobb csapat annál, mint amit eddig láttunk tőlük. Meglepő volt, hogy jóval nagyobb ellenállásba ütköztünk, mint amire számítottunk. Idő kellett ahhoz, hogy átbillenjünk, de a végjátékra már nem forgott veszélyben a győzelmünk.

- Vasárnap erősebb ellenfél következik. Nehezebb mérkőzést is vársz?
- Nagyon nehéz meccsre számítok. Valószínűleg ismét a dán játékvezető páros vezeti majd a meccsünket. Ha nem tudunk a mainál jobban kézilabdázni, akkor borzasztó nehéz lesz.

- Idén eddig minden mérkőzésen nyertetek, így tehát várható volt egy hullámvölgy, vagy legalább is egy olyan nehézkes mérkőzés, mint a szombati. Ebből akkor most felfele vezet az út?
- Ha meg tudnám mondani, akkor inkább jós lehetnék, mint edző. Mindenesetre bízom benne, hogy így lesz, mert nekünk létkérdés az ÉRD elleni találkozó. Minden energiánkat, ami maradt, a döntőbe tesszük bele.

A Fradi és az ÉRD küzdhet a BL-indulásért

Forrás: www.fradi.hu

További hírek