Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A második bajnoki forduló következik

2013. szeptember 7. 7:44

Szombaton öt találkozóval folytatódik a magyar bajnokság. A Békéscsaba a Ferencvárost, a Győr a Fehérvárt, a Dunaújváros a Vácot, a Siófok az Érdet, az MTK pedig a Debrecent fogadja.

A második bajnoki forduló következik
NB I., alapszakasz, 2. forduló

Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE - FTC-Rail Cargo Hungaria
18.00, Békéscsaba, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter
ÉLŐben: SportKlub

A fővárosiaknál három korábbi lila-fehér játékos, Cifra Anita, Kovacsicz Mónika és Such Nelli is pályára léphet. Az esélyekről Bakó Botond, a hazaiak vezetőedzője a következőket mondta: "A nyári erősítések és a jelenlegi forma alapján úgy gondolom, hogy a Fradi a világ három legjobb csapata között van. Mi szeretnénk egy jó mérkőzést játszani a vendégekkel, amelyen a Debrecenben tapasztaltnál nagyobb hittel és elszántsággal kell pályára lépnünk. Szögi Tímea húzódással bajlódik, így az irányítóra nem számíthatok szombaton, de a többiek a csapat rendelkezésére állnak" - fogalmazott.

Forrás: www.beol.huGyőri Audi ETO KC - Fehérvár KC
18.00, Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Játékvezetők: Dobrovits Csaba, Dr. Tájok Péter
ÉLŐben: www.cunder.hu

"Sokkal nagyobb falat vár ránk, mint a Siófok volt, de ez tipikusan az a meccs, amin nincs veszítenivalónk. Ha a védekezésünk legalább olyen, de inkább még jobb lesz, mint szombaton volt, akkor bízom benne, hogy meg tudjuk nehezíteni a Győr dolgát, és mindkét csapatnak hasznos meccs lesz. Ők készülhetnek a BL-re, mi pedig tudjuk gyakorolni a taktikai elemeket, variációkat, és várhatóan mindenki játéklehetőséghez jut majd" - fogalmazott Tilinger Tamara, a Fehérvár kiválósága.

Forrás: www.fkc.huDunaújvárosi Kohász KA - Ipress Center-Vác
18.00, Dunaújváros, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs

"Bizakodóak vagyunk, hiszen jó játékkal nyertük legutóbbi mérkőzésünket, és a Veszprémben nyújtott teljesítményünk jó alapot adhat a folytatásra is. Nagyon remélem, hogy az elmúlt hétvégén mutatott játékunkat hazai környezetben is meg tudjuk ismételni, és újabb sikerrel örvendeztetjük meg szurkolóinkat, akikre természetesen ezúttal is számítunk majd. Ismét szeretnék visszakanyarodni a Veszprém elleni összecsapáshoz, melyen elsősorban remek védekezésünkkel, s az ehhez hasonló kapusteljesítménnyel sikerült végül sima győzelmet aratnunk, már csak azért is, mert a szombati találkozónknak is ez lehet a kulcsa. Amennyiben ezt meg tudjuk ismételni, netán még tovább javulni, úgy ismét komoly sanszunk lehet a két pont megszerzésére" - mondta Vincze Melinda, a Dunaújváros szélsője.

Forrás: www.kohaszkezi.huSiófok KC-Galerius Fürdő - ÉRD
18.00, Siófok, Beszédes J. Ált. Isk.
Játékvezetők: B. Pech Katalin, Vágvölgyi Mária

"Sajnos nem úgy sikerült a fehérvári mérkőzés, ahogy szerettük volna. Ez volt az első tétmeccsünk, szerintem túlizgultuk az első félidőt, és olyan hátrányba kerültünk, amit a második félidőben már nem sikerült behozni. De ez már a múlt, és csak előre kell nézni: teljes erőbedobással készülünk az ÉRD ellen, mindenképp győzni szeretnénk szombaton" – nyilatkozta Szamoránsky Anikó, a Siófok játékosa.

"Kielemeztük a mérkőzést, és arra jutottunk, hogy amit Székesfehérváron nyújtottunk, az egy szégyenfolt az életünkben" – mondta Golovin Vlagyimir. "Most már előretekintünk, készülünk a következő mérkőzésre, és jó volt látni a héten, hogy a lányok nagyon motiváltak, és szeretnék megmutatni, mit is tudnak valójában. Természetesen az ÉRD ellen sem lesz könnyű a dolgunk. Érkeztek oda is új játékosok, de a mag a régi, és nem véletlenül szerezték meg a harmadik helyet az elmúlt évadban. Csapatunkban a sérült Németh Csillán kívül mindenki hadra fogható, és a lányok már nagyon várják a kezdést. Ahhoz, hogy sikerüljön a bravúr, szükségünk van a közönség támogatására, és remélem, minél többen buzdítják majd a lányokat a lelátóról szombaton" - mondta.

"Győzni megyünk a Balaton partjára! Ha a tabellán előkelő helyen szeretnénk végezni az alapszakaszban, akkor az ilyen mérkőzéseket hoznunk kell. Fontos, hogy idegenben is jó teljesítményt nyújtsunk, és lehetőleg ne szórjunk el pontokat a riválisainkkal szemben. Biztosan mi vagyunk az összeszokottabb társaság, de nem ez fog dönteni, hanem, hogy mennyire tudjuk a saját játékunkat játszani. Koncentráltan, végig küzdve nyerhetünk" - nyilatkozta Balog Beáta, az ÉRD játékosa.

Forrás: www.siofokkc.hu, www.handballerd.huMTK-Budapest SE - DVSC-TVP
18.00, Budapest, Elektromos Csarnok
Játékvezetők: Heim Attila, Jolántai Csaba

"Nagyon összeszedett, hajtós csapat lesz az ellenfelünk szombaton" – mondta a Loki mestere, Varga József. "Tavaly beleszoktak az NB I légkörébe, a szezon végére sokat javult a játékuk, amely nyáron még inkább összecsiszolódott. Nem véletlen a Vác elleni eredményük, sőt, a meglepetés is benne volt a meccsben. A DVSC nem becsüli le egyetlen ellenfelét sem, ráadásul az MTK-BSE ellen ez hatalmas hiba lenne. A meccsen belül sem szabad lazítani, végig koncentráltan kell kézilabdázni. A Békéscsaba elleni két pont csak akkor ér valamit, ha az MTK-Budapestet is le tudjuk győzni. Még van tartalék a csapatban, hiszen a nyitányon néhány kulcsemberünknek nem ment igazán a játék, ők szeretnének sokat többet nyújtani, többet segíteni a csapatnak. A lányoknak szüksége van a sikerélményre, hogy érezzék, elhiggyék, van értelme az elvégzett munkának" - mondta a tréner.

Forrás: www.dvsckezilabda.hu
Írd meg a véleményed!

Írd meg a véleményed! Eddig már 132 hozzászólás érkezett.

Ajánld a cikket másoknak!

Ajánld a cikket másoknak!

További hírek

2017. október 16. 18:39

Tizenkettővel nyert a Fradi

2017. október 15. 20:00

Kilenc góllal nyert az Érd

2017. október 15. 15:30

A Vardar ellátta a THC baját

2017. október 15. 15:09

ETO: két meccs, két győzelem

2017. október 14. 18:09

A Larvik érkezett a dabasi arénába

2017. október 14. 15:41

Kohász-előny, váci és Loki-hátrány

2017. október 14. 15:38

A Kristiansand mart, mint a vipera

2017. október 11. 22:12

BL: magabiztos bukaresti győzelem

2017. október 11. 19:50

Érden játszott az ETO

2017. október 10. 15:50

Sorsoltak a Magyar Kupában

2017. október 8. 19:40

BL: nyert a Metz

2017. október 8. 18:32

Három meccset játszottak

2017. október 7. 19:28

BL: robogott az ETO az FCM ellen

2017. október 7. 18:47

Pontot lopott otthon az MTK

2017. október 7. 15:10

Nyert a THC Larvikban

2017. október 6. 18:56

Nem kezdte jól a Fradi a BL-t

2017. október 4. 20:08

MK: kialakult a III. forduló mezőnye

2017. október 3. 23:50

MK: továbbment a Siófok és a NEKA

2017. október 3. 17:26

Jegyek az EHF FINAL4 2018-ra

2017. október 2. 22:01

Tomori: műtét, majd hat hét