DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYF7AN1R' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Az Oltchim erősebbnek tűnt a Győrnél" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Az Oltchim erősebbnek tűnt a Győrnél"

2012. november 15. 15:02

A már biztosan BL-csoportelsőként továbbjutó Győri ETO szombaton a Kolozsvár együttesét fogadja, amely szerdán a Vâlcea együttesével találkozott a román Nemzeti Ligában.

Clara Vădineanu
Clara Vădineanu
Román Nemzeti Liga, 8. forduló

CS Oltchim Rm. VâlceaU Jolidon Cluj 35-26 (18-16)
Az Oltchim gólszerzői: Bulatović 11, Stanca 7, Barbosa 5, Farcău 3, Pineau 2, Nechita 2, Curea 1, Neagu 1, Meiroşu 1, Manea 1, Managarova 1
A Cluj gólszerzői: Tivadar 6, Vădineanu 5, Cartaş 4, Senocico 3, Paraschiv 3, Dincă 2, Chintoan 2, Tetean 1

A román Nemzeti Liga előző két kiírásának nyertese és ezüstérmese találkozott a nyolcadik fordulóban. A mérkőzés vége 35-26-os Oltchim-siker lett. A BL csoportkörében eddig veretlen Oltchim legjobbja a tizenegy gólig jutó Bulatović volt, de Ionela Stanca hét találata is kiváló teljesítmény. A vendégeknél jobban megoszlottak a gólok, Tivadar hat góllal a legeredményesebb, Clara Vădineanu öt, Carmen Cartaş pedig négy találatot szerzett.

"Az Oltchim erősebbnek tűnt, mint a Győr. Kívánom a volt csapattársaimnak, hogy nyerjék meg a Bajnokok Ligáját" - fogalmazott tömören Clara Vădineanu, az U Jolidon játékosa.



Petróczi Viktória
A handball.hu megkereste a győriek egykori kapusát, a jelenleg Kolozsváron védő Petróczi Viktóriát, aki így mesélt: "Jól érzem magam Kolozsváron, de a szeretteim távollétét még mindig nem tudtam megszokni, és szerintem már nem is fogom... Nem tervezek előre, igaz, nyáron lejár a szerződésem, és szívesen kipróbálnám magamat más csapatban is!"

A hálóőr kitért a Győr elleni Bajnokok Ligája-találkozókra is: "Az első meccsel kapcsolatosan szégyenkeznivalója nem lehet a csapatunknak, jó mérkőzést játszottunk a győri lányokkal. Nekem személy szerint nagy élmény volt újra a volt szeretett csapatom ellen kézilabdázni, és a mindig csodálatos szurkoló tábor előtt. Örültem, hogy a régen nem látott ismerősökkel újra találkozhattam. Nagyon várom a szombati találkozót, mert mindig szívesen játszom a Magvassy-ban a sok győri szurkoló előtt! Úgy érzem, haza megyek!"



Bajnokok Ligája, B-csoport, 6. forduló

Győri Audi ETO KC - U Jolidon Cluj
November 17. (szombat), 16.00, Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Játékvezetők: Jetyana Rakytina, Iryna Tkachuk (ukránok)
ÉLŐben: DIGISport1

Bajnokok Ligája, a B-csoport állása
1.Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC*5500143-1083510 pont
2.RK Podravka Vegeta RK Podravka Vegeta5302114-115-16 pont
3.RK Krim Mercator RK Krim Mercator5203123-135-124 pont
4.U Cluj U Jolidon Cluj5005115-137-220 pont
*A Győri Audi ETO KC már a középdöntőbe jutott.

A csoport másik mérkőzése:

RK Krim Mercator - RK Podravka Vegeta
November 18. (vasárnap), 20.30, Ljubljana
Játékvezetők: Andreu Marin Lorente, Ignacio Garcia Serradilla (spanyolok)
ÉLŐben: www.ehftv.com

Forrás: www.sportoldal.ro, www.gsp.ro

További hírek