DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYMLEXzq' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Dán vereség Ljubljanában | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Dán vereség Ljubljanában

2011. október 7. 18:52 © handball.hu

A Krim Mercator - Viborg találkozóval kezdetét vette a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulója. A szlovén bajnok különösebb megerőltetés nélkül győzte le dán ellenfelét.

Dán vereség Ljubljanában
Bajnokok Ligája, csoportkör, B-csoport, 2. forduló
RK Krim Mercator
31 (16)
Viborg HK
25 (8)
Ljubljana, Arena Stožice, 3000 néző
Játékvezetők: Bogdan Nicolae Stark, Romeo Mihai Ştefan (románok)
Penezić
Franić
Mavsar
Janković
Mehlmann
Bille
Bodnyeva
Šerić
8
7
6
5
2
1
1
1
Erhardsen Skov
Ahlm
Mikkelsen
Althaus
Jurack G.
Bager Due
Mikkelsen
Vărzaru
7
5
4
3
3
1
1
1
Kiállítások: 4 perc Kiállítások: 4 perc

Kristina Franic góljaival kezdődött a mérkőzés, és ezt mindenki csak a kezdeti megilletődöttségnek gondolta a vendégek részéről. De az eredmény ilyenformán alakult: 2-0, 6-0, 10-0, azaz a múlt héten sziporkázó dánok a Krim ellen több mint negyed óráig nem tudtak betalálni. A szlovén csapat is hibázott, de betalált Penezic, Bodnyeva, Mehlmann és Mavsar többször is gyors indításból volt eredményes. Grubisic jól védett és a szlovénok fegyelmezetten támadtak és jól védekeztek. A dánoknak semmi nem sikerült, Johanna Ahlm volt az aki ebben az első félidőben a legtöbbet mutatott a kézilabdának nevezett játékból. A viborgi kispadon (ahol Gulldén ugyan helyet foglalt, de begipszelt keze miatt nem játszhatott) edző, játékos és gyúró is tanácstalan tekintetekkel meredt a semmibe, várván a félidő végét jelző sípszót.

A második félidő elején úgy tűnt, hogy beindul végre a Viborg szekere, hiszen gyors gólokkal vétették észre magukat rögtön a játékrész elején. De a Krim játékosai még rátettek egy lapáttal és a félidő közepén már tizenegy góllal is vezettek (23-12). Penezicnek és Franicnak is sikerültek a megoldásaik, míg a fiatal Jankovic is igazolta tehetségét. Jelena Grubisic 50% feletti hatékonysággal védett. Stefanisin is szerepet kapott, de az ő védései nem jöttek, így ebben az időszakban sikerült a dán csapatnak felzárkóznia hat gólra is. Rikke Skov, Anja Athaus és Grit Jurack küzdöttek azért leginkább, hogy szorosabbat mutasson az eredményjelző. Az utolsó akcióra Albertsen még vészkapust is alkalmazott, de Skov fölé lőtt és a hátralévő másodpercekben Mavsar az üres kapuba talált, így lett a végeredmény: 31-25.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

Bajnokok Ligája, a B-csoport állása
1.RK Krim Mercator RK Krim Mercator220055-4874 pont
2.Viborg HK Viborg HK210159-5902 pont
3.RK Podravka Vegeta RK Podravka Vegeta100123-24-10 pont
4.Larvik HK Larvik HK100128-34-60 pont

© handball.hu

További hírek