DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYTqdYdd' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Mørk: Tomori nem egy Görbicz... | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Mørk: Tomori nem egy Görbicz...

2010. március 6. 9:30 © handball.hu

A Larvik szerdán bajnoki mérkőzésen győzött a Vipers csapata ellen, így hangoltak a norvég leányok a Győri ETO elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A fiatal jobbszélső, Nora Mørk szerint akár nyerhetnek is Győrben.

Mørk: Tomori nem egy Görbicz...
A szerdai norvég bajnoki mérkőzés után, amelyet a Larvik HK fölényesen nyert a Vipers ellen 43-26-ra (amelyen Nora Mørk és Heidi Løke együtt több gólt dobtak, mint a Vipers, pontosan 30-at), hosszú út várt a larviki lányokra. Csütörtök reggel Győr felé vették az irányt. Az út egy buszozással kezdődött Oslóba, a Gardermoen reptérre, és onnan frankfurti átszállással érkeztek meg Bécsbe. Az osztrák fővárosból busszal folytatták útjukat Győrbe, ahová tizenegy órás utazást követően érkeztek meg – tudósít a www.larvikhk.no.

Szintén a klub honlapján jelent meg egy rövidke interjú Nora Mørkkel, aki szívesen emlékezik Győrre és a Magvassy Sportcsarnokra: „Egyértelmű, hogy az ember szívesebben tér vissza egy olyan helyre, ahol már ismerős. Ebben a csarnokban játszottuk a junior Eb-t, és ugyanabban a szállodában laktam tizenkét napig, ahol most is megszállunk. Már három órával a Magyarország elleni döntő kezdete előtt vad hangulat uralkodott a teremben, teljesen megtelt, és a szurkolók teljesen fanatikusnak tűntek” – mondta a fiatal jobbszélső.

A larvikiak nagy sikerként könyvelik el, hogy két héte győztek Szlovéniában, s úgy vélik, hogy egy pszichológiai gát szakadt át ezzel. Természetesen Győrben is győzni szeretnének, habár tudatában vannak annak, hogy utolsó két alkalommal ez nem sikerült.

„Szerintem van esélyünk. Ha a játékvezetők a szabályok szerint fújnak, és ha olyan játékot produkálunk, mint az utóbbi időben, azt hiszem, győzhetünk. Nagyon fontos az is, hogy a győrieknél hiányzik Görbicz, igaz, visszatért Tomori, de ő nem egy Görbicz...” – fejezi be mondandóját Mørk.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek