DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYORC8Mv' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Megérkezett a "kis Jurack" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Megérkezett a "kis Jurack"

2010. február 5. 13:35 © handball.hu

Csütörtökön megszületett a Viborg világklasszis átlövőjének kisfia, akit Lukas névre kereszteltek. A hírek szerint Grit Jurack akár még az idei szezonban visszatérhet a kézilabdapályára, és az is elképzelhető, hogy a kapus Lunde Haraldsen is a dánoknál marad.

Megérkezett a "kis Jurack"
A handball.hu információi szerint Jurack akár már idén újabb BL-győzelemhez segítheti a csapatát, hiszen állapotossága alatt is megőrizte az állóképességét, sőt, még egy héttel a baba érkezése előtt is naponta több órát töltött a konditeremben.

Szintén a Viborghoz kapcsolódó hír, hogy az egyesület hamarosan újra tárgyalásokat kezd Katrine Lunde Haraldsen kapussal, így a felröppent pletykák ellenére valószínűleg mégsem igazol Győrbe a hálóőr, hanem marad a dán élklubnál.

Itt jegyeznénk meg, hogy amúgy sem jellemző, hogy skandináv játékosok kitörő lelkesedéssel lepnék el a számukra Balkánként számon tartott Magyarországot. Mindenesetre valószínűleg hamarosan fény derül Lunde új klubjára.

© handball.hu

További hírek