DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYVosKAf' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ha a főpróba… | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ha a főpróba…

2009. augusztus 28. 12:27

A szerdai bajnoki rajtot megelőző utolsó felkészülési mérkőzését Pozsonyban játszotta – a szlovák bajnok SKP Bratislava áprilisi látogatásának viszonzásaként – az Alcoa FKC.

Ha a főpróba…
Felnőttek:
SKP Bratislava – Alcoa FKC 31-27 (14-9)

Ifjúságiak:
SKP Bratislava – Alcoa FKC 27-27 (15-14)

Sótonyi László, az Alcoa FKC vezetőedzője: Nagyon jól, jó kapusteljesítmény kezdtük a mérkőzést, agresszívan játszottunk, és négy góllal vezettünk az elején. Azonban egyik pillanatról a másikra megfordult a meccs képe, teljesen leálltunk, és fordítani tudott az ellenfél, a megilletődöttség érződött rajtunk. A második játékrészben próbáltuk korrigálni az első félidős rövidzárlat miatti hátrányt, de két gólnál közelebb nem sikerült hozzájuk férkőznünk. Mindig valami apróságon elcsúsztunk. A második harminc percet ugyan így is megnyertük, de ez nem számít, hiszen csak a végeredmény lényeges. Bíztató, hogy pozitív jelei voltak Horváth Betti gyors csapatba épülésének és az is, hogy Kristina Trishchuk is újra pályán tudott lenni mintegy huszonöt percig. Megpróbáljuk a hátralévő pár napot felhasználni arra, hogy legyen a csapatnak tartása, és hatvan percen keresztül tudjunk egymásért küzdve játszani. Csak így tudunk bárhol sikert elérni.

- Mennyire mondható erős csapatnak a SKP Bratislava?
- Tavaly ők nyerték a szlovák bajnokságot, de nagyobb figyelemmel megverhettük volna őket. Sokadszor jött elő a felkészülés során az üresjárat, ami egy velünk hasonló kategóriájú vagy akár kicsit gyengébb ellenféllel szemben is oda vezet, hogy hirtelen nagy hátrányba kerülünk. Amíg ezt nem tanuljuk meg kezelni, addig kevés sikerélményben lesz részünk.

Forrás: www.fkc.hu

További hírek