DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYu2f5UP' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Világkupa a nőknél is | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Világkupa a nőknél is

2005. március 15. 15:11

A Dán Kézilabda-szövetség szenzációs információval állt elő kedd délelőtt. Novemberben ugyanis első alkalommal rendezik meg Dániában a férfiaknál már megszokott Világkupát, amelyet a GF Insurance biztosító cég támogat.

Világkupa a nőknél is
Dánia részesült abban a megtiszteltetésben, hogy az elkövetkező években a női vonalon is megrendezhesse a kézilabdások Világkupáját, amelyet a GF Insurance biztosító cég szponzorál. A torna lebonyolítása hasonló a férfiakéhoz, azaz a nyolc legjobb csapat vehet részt a kupáért folyó küzdelmekben, amelyet Aarhusban rendeznek majd meg, a 4850 férőhelyes Atletionban.
Az Atletion

A vendéglátó dánokon kívül Norvégia és Svédország a is résztvevők között van, de meghívják az aktuális Európa-, világ- valamint az olimpiai bajnokot is. Az idei küzdelmekben így Magyarország is ott lehet, hiszen a tavalyi Európa-bajnokságon arany- és ezüstérmes csapat az egyik meghívott (Norvégia), illetve a rendező (Dánia). A világbajnokságról a franciákat várják, az olimpiáról pedig feltehetőleg az ezüstérmes koreaiakat.

Az I. Világkupa várhatóan 2005. november 15-én kezdődik, amelyet a dán TV2 közvetít majd. A csapatok kétszer négyes csoportba lesznek sorsolva. Az elődöntőket az ellentétes csoportok 1. és 2. helyezettjei jásszák. A Világkupa győztese 25 ezer Eurót, a második helyezett 15 ezret, a harmadik 10 ezret, a negyedik pedig 5 ezret vihet haza. Az 5-8. helyért mérkőzéseket nem játszanak.

forrás: www.europamester.dk

handball.hu (bghb)

További hírek