DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYIbhb7x' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Új kapustrió az Előre NKSE-nél | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Új kapustrió az Előre NKSE-nél

2017. június 23. 16:08

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata a 2017/2018-as bajnoki idényre három új kapust szerződtetett, miután a lila-fehér klubot mindhárom korábbi kapuvédője elhagyta a nyáron.

Új kapustrió az Előre NKSE-nél
Az 1994. november 22-én született Györkös Rebeka egy éves szerződést kötött a klubbal, a játékos az elmúlt három idényben a Budaörs csapatában szerepelt, de előtte megfordult a Szent István SE, a Váci NKSE és a Veszprém Barabás KC együtteseiben is.

Az 1993. május 5-én született szerb állampolgárságú Tamara Popović egy plusz egy éves megállapodást írt alá a lilákkal, a sportoló az elmúlt két idényben a ZRK Naisa Niš játékosa volt, amelynek színeiben EHF Kupa találkozókon is pályára lépett. A kapuvédő ezt megelőzően a Knjaz Miloš és a Nova-Pazova igazolt játékosa volt és 2012-ben tagja volt a junior világbajnokságon 4. helyen végzett szerb válogatottnak is.

Az 1999. július 7-én született Horvát Dorina 2016 nyarán igazolt a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatától az Előre NKSE-hez, és az elmúlt idényben már a junior együttes meghatározó tagja volt. A tehetséges kapuvédő edzésmunkájával és teljesítményével is bizonyította rátermettségét, így 2017 júliusától a felnőtt keret tagja lesz.

Forrás: Előre NKSE

További hírek