DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDc2kVF' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Elszántan készül a Budućnost | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Elszántan készül a Budućnost

2014. január 31. 11:56

A "téli szünet" után folytatja Bajnokok Ligája-menetelését a Győri Audi ETO KC, amely szombaton a Győri Egyetemi Csarnokban fogadja a montenegrói ŽRK Budućnost együttesét a 2. középdöntő-csoport 1. fordulójában.

Dragan Adžić
Dragan Adžić
A Podgorica négy mérkőzéssel hangolt januárban a Bajnokok Ligája középdöntőkörére. A Regionális Ligában négy lejátszott találkozóból hármat megnyert, egyszer pedig döntetlen eredménnyel hagyta el a pályát.

Az utolsó tesztmeccsen a szintén BL-középdöntős Vardar Szkopje gárdája felett aratott 32-28-as győzelmet, s ezzel a liga tabelláján az élre ugrott. Az összecsapáson Dragana Cvijić és Radmila Petrović voltak a csapat legeredményesebbjei, fejenként hat-hat találattal.

A vezetőedző, Dragan Adžić nem volt maradéktalanul elégedett együttesével: nemcsak a meccsen felbukkanó holtpontok miatt, hanem azért is, mert az ellenfél nem a legerősebb keretét sorakoztatta fel a parketten.

"Arra készültem, hogy a Vardar szintén úgy áll ki erre a megmérettetésre, hogy a maximumot igyekszik kihozni magából, már csak a BL-középdöntőre való ráhangolódás miatt is. Nem így tettek, s én tiszteletben tartom a döntésüket. Ez a helyzet viszont kihatott az én játékosaimra is, akik úgy készültek, hogy a riválisunk a legkeményebb arcát mutatja majd. A második félidő egy részében, mikor sem Dembélé, sem Pineau és Hmirova nem játszott, mi azt tehettünk, amit csak akartunk. Sajnálatomat fejezem ki emiatt, mivel mi azt szerettük volna, hogy a felkészülésünkben nagyot léphetünk előre ezzel a mérkőzéssel, azonban nem sokat kaptunk tőle. A Krim és a Podravka elleni meccseink sokkal inkább szolgálták ezt a célt."

A Regionális Ligában a Podravkát 24-17-re, míg a Lokomotiva Zagreb csapatát 27-24-re győzték le a montenegróiak, míg a Krim ellen 19-19-es döntetlent értek el.

"Elégedett vagyok a januári felkészülésünkkel: úgy gondolom, lassacskán visszajutunk arra a játékszintre, ahol az őszi csoportkörben az FTC ellen, vagy épp az utolsó csoportmeccsünkön az FCM ellen voltunk. A Budućnost mindhárom középdöntős ellenfelével partiban lehet, annak ellenére is, hogy a mi csoportunk képviseli jelenleg a kézilabda krémjét. Ez azonban egyszerre kihívást is jelent mind a négy együttesnek. Alig várom a legerősebb együttesek elleni mérkőzéseket, hiszen csak így tudjuk magunkat igazán megméretni. Erre készülünk" – zárta gondolatait Adžić.

Nem is a Győr elleni, idegenbeli első fordulóra, sokkal inkább a Larvik és a Krim elleni hazai csatákra fókuszálunk. Az ETO egy fenomenális csapat, mely nagyszerű játékot mutat, és az első számú favoritja az idei mezőnynek is”.

A napi feladatok mellett a klub már a jövő évi keretén is aktívan dolgozik: Cristina Neagu és Dragana Cvijić is egy-egy évvel meghosszabbította jelenlegi szerződését.

A szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésre korlátozott számban még kapható ülő- és állójegy. A belépőket a Magvassy-csarnoknál lévő klubirodában lehet megvásárolni pénteken. Amennyiben marad jegy szombatig, a pénztár 16.30 órakor nyit ki az Egyetemi Csarnoknál.

Forrás: www.ehfcl.com, www.kisalfold.hu



Bajnokok Ligája, 2. középdöntő-csoport, 1. forduló

Győri Audi ETO KC - ŽRK Budućnost
2014. február 1. (szombat), 18.30, Győr, Egyetemi Csarnok
Játékvezetők: Viktoria Alpaidze, Tatyana Berezkina (oroszok)
ÉLŐben: DIGISport1

Bajnokok Ligája, az 1. középdöntő-csoport állása
1.RK Krim Mercator RK Krim Mercator00000-000 pont
2.Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC00000-000 pont
3.Larvik HK Larvik HK00000-000 pont
4.ŽRK Budućnost ŽRK Budućnost00000-000 pont

A csoport másik mérkőzése:

RK Krim Mercator - Larvik HK
2014. február 1. (szombat), 20.30, Ljubljana, Stozice Arena
Játékvezetők: Peter Brunovsky, Vladimir Canda (szlovákok)
ÉLŐben: www.ehftv.com

További hírek