DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY8iAaKW' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Létfontosságú meccs előtt a Fradi | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Létfontosságú meccs előtt a Fradi

2013. október 13. 7:46

Vasárnap a Budućnost ellen játssza első hazai BL-mérkőzését az FTC. Szamoránsky Piroska a volt együttese elleni sorsdöntő találkozóról beszélt.

Létfontosságú meccs előtt a Fradi
- A váci meccs után milyen lelkiállapotból várjátok a vasárnapi találkozót?
- Szerintem a második félidő jó volt Vácon. Az elmúlt években nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy sokat tud az edző cserélgetni. Az a feladatunk, hogy amit az előző években csapatként játszottunk, azt most a sok cserével együtt is meg tudjuk valósítani. Nem szabad kapkodni, nem szabad egyénieskedni. Csapatként kell játszanunk, ahogyan az elmúlt években tettük. Dániában az volt a baj, hogy nem folyt a labda a támadásaink alatt, hanem hagytuk, hogy megállítsanak minket.

- Nehéz megélni azt a vereséget?
- Nem erre számítottunk. Jó nagy pofon volt, de kielemeztük a meccset. Most már tudjuk, min kell javítanunk. Nem szabad, hogy megállítsanak minket, hanem helyzetig kell játszanunk.

- Ezt azonban most nem akármilyen csapat ellen kell megvalósítanotok.
- Nagyon nehéz meccs lesz a Budućnost ellen. A montenegrói kézilabdát az agresszív védekezés jellemzi. Mindent a védekezésre hegyeznek ki, hogy kevés gólon tartsák az ellenfelüket. Van két gyors szélsőjük, és nem akármilyen - német válogatott - kapusuk. Reméljük, hogy Woltering nem lesz a mumusunk. Nem lesz egyszerű áttörni azt a védelmet, de jobb támadójáték kell, mint Dániában. Azt a meccset már átbeszéltük, és most a célunk, hogy javítsunk a támadójátékunkon.

- Milyen érzés a volt csapatod ellen készülni?
- Játszottunk már korábban ellenük felkészülési mérkőzéseken, illetve a válogatottal is Montenegró ellen, így nem lesz túlzottan különleges azért, mert anno ott játszottam. Ha lehetőséget kapok, akkor természetesen szeretnék élni vele és bizonyítani, de elsősorban az a lényeg, hogy a csapatnak menjen a játék, és megszerezzük a két pontot, mert nekünk most nagy szükségünk van a győzelemre.

- Mondhatni, hogy sorsdöntő mérkőzés következik?
- Biztosan az lesz. Szerintem a csoportunkban a Budućnost a legerősebb csapat, tehát nagyon nehéz lesz. Nekünk létfontosságú ez a két pont, tehát bárhogyan is, de nyernünk kell.

- A dániai meccsel ellentétben lesz most valami, ami pluszt adhat a csapatnak.
- Persze, a hazai pálya! Reméljük, hogy sok szurkolónk látogat ki a mérkőzésre, és olyan fantasztikus hangulatot varázsolnak, amit már eddig is megszokhattunk Dabason. Bízom benne, hogy most vasárnap is ez vár ránk. Korábbi mérkőzéseken már akkor, amikor kifutottunk melegíteni, szinte tele volt a lelátó. Most elmondhatatlanul nagy szükségünk van a dabasi hangulatra. Nagyon remélem, hogy teltház fogad minket, hiszen az ellenfél játékosaira is hat ez az egész. Érzik, hogy milyen közönség van mögöttünk. Őket bele lehet ezzel kényszeríteni a hibákba, minket pedig csak motivál a közeg. Ziccer helyzetekben ilyenkor 99%-ra nő az esélyünk, hogy belőjük (nevet). De tényleg! Nagyon szeretek ebben a légkörben játszani. Ezek a mérkőzések a legjobbak.



Bajnokok Ligája, B-csoport, 2. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - ŽRK Budućnost
2013. október 13. (vasárnap) 18.00, Dabas, OBO Aréna
Játékvezetők: Andrei Gousko, Siarhei Repkin (fehéroroszok)
ÉLŐben: DIGISport1

Bajnokok Ligája, a B-csoport állása
1.Herning-Ikast Håndbold FC Midtjylland220057-47104 pont
2.ŽRK Budućnost ŽRK Budućnost110031-19122 pont
3.FTC-Rail Cargo Hungaria FTC-Rail Cargo Hungaria100123-32-90 pont
4.MKS Perła Lublin MKS Lublin200243-56-130 pont

A csoport másik mérkőzése:

MKS Lublin - FC Midtjylland 24-25 (14-13)
2013. október 12. (szombat), 20.00, Lublin, Globus Csarnok
Játékvezetők: Radojko Brkic, Andrei Jusufhodzic (osztrákok)

Kőkemény vereségbe futott a Fradi
BL: vasárnapi parádé

Forrás: www.fradi.hu

További hírek